Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bekerültem egy olyan suliba...

Bekerültem egy olyan suliba (nem vallásos! ), ahova szinte csak fiúk járnak, mit tegyek? Én is fiú vagyok, és ez zavar!

Figyelt kérdés

Heteroszexuális létemre mindenfelé fiúkat kell bámulnom,mert valamiért ide nem járnak lányok,csak elvétve 1-2,de azok szinte nem is észrevehetőek.Mit tegyek,hogy megőrizzem hetero mivoltomat,és ne "melegedjek" be?:S

(A kérdés nem kamu!!!)

2010. szept. 2. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó te hamar kijártad a sulit, ugye? Vagy csak magyar órán kapott el mindig az alvás?
2010. szept. 2. 16:54
 12/19 anonim válasza:
Én is ilyen suliba jártam, de én már meleg voltam mikor odamentem. ÉS csak hetyók voltak mégsem lettem heteró.
2010. szept. 2. 17:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is olyan suliba járok ahova fiúk járnak és nagyon kevés lány van ott, még se lettem b.zi.
2010. szept. 2. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Mond, hogy a Mechába jársz, és biz' Isten megkereslek. ;)
2010. szept. 2. 18:21
 15/19 anonim válasza:
Szar ügy, én sem örültem volna ha a szüleim berakna egy fiúiskolába régen. Találj ki dolgokat, hogy miért akarod otthagyni a mostani iskoládat, és add elő jól a szüleidnek, közben nézz ki egy olyan középsulit ahol lányok vannak többségben, és próbálj oda átkerülni.
2010. szept. 2. 18:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, te hülye vagy.:D

Nem csak a suli létezik a világon. Ha ugyanúgy eljársz bulikba és szórakozóhelyekre ahol lányok is vannak, nem lesz semmi gond.

2010. szept. 2. 19:30
 17/19 anonim válasza:

Utolsónak igaza van. Amúgy én kollégista voltam szakközépben és egyetemen is. négyen, hatan laktunk egy szobában, sőt amíg nem készült el az új koli, teljesen külön volt a lány és fiúkollégium, mégsem buzult el senki, mivel ahogy az előttem szóló is írta, meg lehet találni a kapcsolatot a lányokkal sok helyen.

Amúgy persze természetes, hogy hiányérzeted van, gondolom általános iskolában vegyesebb volt a kép.

Viszont, ha nem érzed jól magad ott, vagy netalán valaki bepróbálkozik Nálad, akkor jobb rövidre zárni a dolgot: érdemes átjelentkezni máshová, ha van lehetőséged.

Még nagyon év eleje van, most alakulnak az új közösségek, ilyenkor még zökkenőmentes egy esetleges iskolaváltás.

2010. szept. 2. 19:56
 18/19 anonim válasza:
MECHWART (Y) :D
2010. szept. 2. 20:14
 19/19 anonim ***** válasza:

hursan válasza::

figy egy nagy titok számodra.

Komm. és média tudományokból diplomáztam :D egyrészt szval az írásommal nincs gond, csupna neten nem irok helyesen mert felsleges

enyi Rico voltam :D

2010. szept. 3. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!