MODERN CIVILIZÁCIÓ: Volt már oylan élményetek hogy visszavágytok az Ókorba?
Figyelt kérdés
Szép és jó ez a modern kor nem mondom de olyan semmilyen. Egyre aggasztóbb az iszlám fundamentalista térnyerése is.
Viszont én sokszor vágyok el mondjuk a 60-as évekbe vagy az ókorba. Tudom ettől sokan megijednek de nem volt az oylan rossz. Jó a rabszolgaság igen... de volt vízvezeték, lehetett tanulni, írni olvasni. Nagyobb értéke volt a becsületnek a kimondott szónak. Tanultak az emberek retorikát, össze jártak verses estekre volt kultúra. Nem úgy mint ma. Teljesen másképp álltak az élethez.
Nektek nem hiányzik valami ilyesmi? Nem vágytok el ebből a korból?
Annyira irritál hogy minden túl van gépiesítve és saját képességeinket meg lebecsüljük.
2021. okt. 7. 13:30
11/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én azért élvezem, hogy este lámpa világít, 50km nem egy napos utazás és nem halok bele egy rozsdás szögbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!