Koncerteken engedélyezett a videofelvétel nem közzététel céljából?
Figyelt kérdés
Olyan koncertekről van szó, melyen engedélyezett a videofelvétel készítése, és tegnap azt mondta nekem egy hölgy, hogy csak az színpad előtt lehet kamerázni, és nem az első sorból(ott voltam én)de mások is kameráztak az első, második, ötödik.....sorból is. És csak magamnak készítettem a videót nem közzététel céljából.2021. okt. 3. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
7 szavazat
1/5 anonim válasza:
Alapból nem lehet semmilyen videót készíteni, ez rajta is van a jegyen. Olvasd el a jegy hátoldalát.
2/5 anonim válasza:
Attól függ. Ez egy teljesen hülye szabály, de telefonnal lehet videózni, egy gagyibb (értsd: nem profi) fényképezővel/kamerával már nem. Telefonért még sosem szóltak.
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de a telefonnal történő videózásra gondoltam.
2021. okt. 6. 20:56
4/5 anonim válasza:
Akkor nem lesz belőle baj, kivéve ha az adott zenekar utálja ezt. Több olyan videót is találhatsz youtube-on, ahol kiütik/kirúgják az első sorosok kezéből a telefont. :D
5/5 A kérdező kommentje:
A zenekar engedélyezi a videó készítést, sőt mások is videóztak az első sorból.
2021. okt. 7. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!