El 'szabad' lopni a hotelből egy törölközőt?
Figyelt kérdés
Vagy feljelentenek, feketelistára tesznek, vagy mi történik?
Hazai, 4* superior szállodáról van szó.
2021. szept. 28. 21:26
11/20 anonim válasza:
9. Oké de azért mégse kéne lopni. Tartalékot is csak az ilyen suttyók miatt kell tartani.
12/20 anonim válasza:
Hirtelen mennyi pirosat kaptunk :D Biztos megjött a törülköző maffia...
13/20 anonim válasza:
12. Ja én is azt néztem. Vagy a gyakorizók sokat lopnak és ez teljesen természetes. 😅 Nem érik a felháborodásunkat.
14/20 anonim válasza:
Egyébként a legfeljebb a szappant lehet csak elvinni meg a mini cukrot.
15/20 anonim válasza:
Kicsi sampont meg előre csomagolt pipere cuccokat lehet elvinni, semmi mást.
16/20 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy miért gondolják az emberek, hogy el lehet lopni. De azt sem, hogy miért akarják. Ez valami nagyon kelet-európai/balkáni (bár lehet, hogy bocsánatot kell kérnem a balkáni országoktól) beidegződés, hogy ami ingyen van, azt azonnal és nagy mennyiségben vigyük el. Valamikor hallottam egy rádióban, ahol volt szállodások beszéltek arról, hogy ki mit szokott elvinni, hogy az oroszok mennyi mindent eltesznek, pedig nincsenek rászorulva.
17/20 A kérdező kommentje:
Milyen rosszindulatúak vagytok egyből. Mikor hazajöttünk, akkor vettem észre, hogy a saját törölközőinkkel összefogtam egy szállodait. Ezért írtam ki a kérdést, hogy vajon mi történik, feljelentenek vagy feketelistára tesznek, vagy nem foglalkoznak vele.
2021. szept. 29. 23:28
18/20 anonim válasza:
Már megbocsáss, nem mi vagyunk rosszindulatúak, hanem te használtad a lopás szót. Véletlenül elpakolni valamit nem ugyanaz, mint ellopni. Utóbbi kifejezés magában foglalja a szándékosságot.
19/20 anonim válasza:
Há persze. Csak az túl nagy. Inkább a kicsi szappanokat lehet.
20/20 anonim válasza:
nálunk bele van kalkulálva az árba az ilyen jellegű lopás, a hotel tulajdonosok enyhén szólva is jómódúak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!