Szerintetek normális dolog egymás után ugyanazt a törölközöt használni?
"Összvisz van 4 darab törölközö"
Lett volna más választásuk, ha nincs több törölközőtök? 🤔
Én többször voltam vendég, és vendégségben is. Oda-vissza mindenhol volt vendég törölköző is.
Eleve, ha jön valaki tiszta kéztörlőt teszek. Ha itt alszik sajátot kap fürdéshez.
engem nem zavar, ha családtag törölközőjét kell használnom, de nem igazán szokott előfordulni
ha vendég jön hozzám, mindig adok neki tisztát
Nekem is furcsa lenne. Strandom még oké (ha valaki elfelejtett törölközőt hozni), de fürdés után nem, amikor a hajlatokban törölközik az ember.
De mi az, hogy az anyósod adta oda? Tehát párod szüleinél laktok? Mert akkor ők hozzák a szabályokat, ez van.
"Mit tudok tenni hogy ez legközelebb ne forduljon elö?"
Vagy kifutsz meztelenül az utcára és úgy szárítod magad, hogy közben csapkodsz a kezeddel, VAAGY (és ez izgi lesz)
--> veszel még egy törölközõt magadnak<--
Micsoda nagy probléma amúgy... Nem hullik le a bõröd tõle nyugi.
Nézd, amikor a bátyámékhoz mentem pár napra, vittem magammal törölközőt is, fogkefét is, de ez nyilván szokás kérdése.
Valóban meglepő más után használni törölközőt, bár ugye azért sikálja meg magát előtte az ember a kádban, vagy a zuhany alatt, hogy a törölközővel már csak a vizet itassa fel, de mindig maradhat valami, ezért még családban sem árt, ha mindenkinek saját törölközője van, szülőknek, gyerekeknek, amiket ajánlatos gyakran mosni, cserélni.
Az jutott eszembe, lehetséges. hogy ők meg magukban azon morognak, hogy a tieteket kellett használniuk, mert nem voltál képes nekik tisztát adni.
Fúj, de undi. Ez olyan, mintha a fogkefétekkel közösködnétek.
Legközelebb zárd be a törülközőket a szekrényedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!