El 'szabad' lopni a hotelből egy törölközőt?
Figyelt kérdés
Vagy feljelentenek, feketelistára tesznek, vagy mi történik?
Hazai, 4* superior szállodáról van szó.
2021. szept. 28. 21:26
1/20 anonim válasza:
Szerinted csak akkor nem szabad valami, ha feljelentés a vége?
2/20 anonim válasza:
Nem fognak feljelentést, de ettől még nem szabad. A kis samponok el lehet vinni, főleg ha megfontoltan őket, mert úgyis minden vendég újat kap. De az ágyneműket, törölközőket csak kimossák, evidens hogy nem viheted el, mert károsítja vele a hotelt.
3/20 anonim válasza:
Persze, az ágyat is elviheted meg a hűtőszekrényt is....
4/20 anonim válasza:
Nem értem a kérdés lényegét! Neked gond venni EGY törölközöt, hogy lopni kell?????
5/20 Koplárovics Béci válasza:
Szánalmas, hogy az emberek milyen értéktelen dolgokért eladják a becsületüket...
6/20 anonim válasza:
Nem szabad lopni törölközöt és semmit se!!!!
Megértetted!?!?
7/20 anonim válasza:
Az a durva, hogy múltkor olvastam egy cikket. Azzal kezdődött hogy "Akkor most tisztázzuk mit szabad és mit nem, elvinni a hitelből.......a törölközőt, ágyneműt, fürdőköpenyt TILOS elvinni."
Csak néztem, hogy most erről komolyan cikket kell írni mert nem egyértelmű?
De mostmár értem.
8/20 anonim válasza:
#4 az meg hagyjan, de mit keres 4* szallodaban, ha meg torolkozore se telik neki?
9/20 anonim válasza:
Hotelben dolgoztam szobalányként, nem történik semmi ha elviszed. Rengeteg tartalék van, sosem jelentettük.
10/20 anonim válasza:
Kérdező, ha én elmegyek hozzád vendégségbe, hazavihetem a törölköződet?
Naugye. Ez pont ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!