Én milyen társadalmi osztályba tartozom vajon?
Ezek alapján:
nagyszüleim munkás emberek,
szüleimből az egyiknek van főiskolai végzettsége,
nekem most lesz mesterdiplomám, testvéreimből 2nek van, 2nek nincs.
Nincs lakásom, autóm, turkálóból, fast fashion boltokból és a családomból vannak.
Teljesítménytől függően havi kb. 400kt keresek Budapesten. Pest részén, a Belvárosban bérlünk albérletet párommal. Van egy 250ks laptopom és egy 70ks telefonom. Egyetlen luxus termékem egy Chanel parfüm. Van néhány millió megtakarításom. Havonta kb 5-10x rendelünk étteremből, darabonként 10k.
Identitásválságban vagyok és érdekel, hogy láttok kívülről.
Jelen állapotban talán alsó középosztály, de ha gyereketek lesz, már a szegények felső rétegébe kerültök.
Jelenleg az egyetem mellett nincs időm a munkára fókuszálni, így 350 kb., de amikor rendesen csináltam, akkor 500 körül volt, egy átlagot írtam.
Párom, akivel lakunk 550-600.
3: Érdekes, hogy a cikk, amelyet linkelsz, alapján én úgy látom, hogy a szegénység tetejének számít ez Budapesten, a kommented főszövegében ezzel szemben alsó középosztályt írsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!