Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most éppen jó, vagy rossz...

Most éppen jó, vagy rossz passzban vagy? Mi az oka?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A 17.10-es vagyok.

17:24-nek itt meg pont fordítva van.

2010. aug. 31. 17:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Próbáljátok figyelmen kívül hagyni az időjárást. Én tojok rá! Ma nagyon aktív voltam. Mosás,főzés, kenyérsütés, sajtkészítés, gombaszárítás, fotók válogatása, stb. Egész jól elment a napom.
2010. aug. 31. 19:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Nagyon jó!

Esik az eső, amit én személy szerint imádok. Végre felvehettem a sálamat, vettem egy rakás kozmetikai cuccot, nadrágot, holnap pedig új iskola. Én nagyon jól érzem magam, köszönöm szépen :)

2010. aug. 31. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jó hangulatból csapott át nagyon rosszba. Az ok nagy vonalakban: kételyek közt lettem hagyva. Üvölteni és sírni tudnék egyszerre.
2010. aug. 31. 21:54
 15/16 anonim ***** válasza:

"Próbáljátok figyelmen kívül hagyni az időjárást."

Engem sajna,bármennyire próbálom figyelmen kivül hagyni,ha reggel kinézek az ablakon és látom,hogy borús és esik,kb. rányomja az egész napra a rossz hangulatom!Lehet csak én vagyok ilyen "ufó" de nálam igy müködik!Ha süt a nap reggel szinte kipattanok az ágyból és tele vagyok energiával=)

2010. aug. 31. 23:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Rossz. Nagyon rossz.

Nem vettek fel az egyetemre, vissza kell mennem egy OKJ-re, amit tiszta szívemből gyűlölök, a család nem érti meg, hogy miért, mi a bajom, miért vagyok kedvtelen. Ha az OKJ-re gondolok ,vagy sírok, vagy hányok. Tönkre fogok menni, de a szülők szerint ez az egész csak "hiszti" és különben is "kapsz diákot!"

Aztán itt van az, hogy már alkalmatlan vagyok egy kapcsolatra, néha mégis jó lenne, ha lenne valaki mellettem pl. ilyenkor mikor élni nincs kedvem.

Erre jön még az, hogy tegnap kb. kiröhögött a fogorvos, és iszonyatosan fájnak a fogaim.

2010. szept. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!