Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz passzban vagyok. Mit...

Rossz passzban vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A haverjaim elhagytak, szakmailag nem fejlődök (egyetemre járok), nyári munkát nem kapok, internetes oldalakról töröltek. Annyira elegem van, itthagynám már ezt a világot. Vagy van jobb ötleted?
2010. jún. 18. 23:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
haverok mér hagytak el? nyári munkát nyugi én se kapok,és a netes oldalakról miért töröltek?
2010. jún. 18. 23:57
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Rúgj be komolyabban.
2010. jún. 19. 00:01
 3/17 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok az a bulizós fajta, aki mindennap lemegy diszkózni. A moderátorok már csak ilyenek, törölnek szó nélkül:S
2010. jún. 19. 00:02
 4/17 anonim ***** válasza:
én is szörnyem érzem magam. utáltam ezt a tanévet - szintén egyetem, de ki nem állhatom -, barátok mind máshol, állandóan fáradt vagyok, hobbim szinte semmi. de talpra kell állnunk, mert az semmire nem jó ha csak szenvedünk és sajnáljuk magunkat. tudod mit kell tenni? találni egy hasznos hobbit; nyelvtanulás, sportolás. össze kell szedni pár barátot - biztos vagyok benne, hogy neked is van még pár - és elmenni moziba, buliba. és legfőképp, rá kell jönnünk mi az életcélunk, mivel akarunk foglalkozni! tudom hogy nagyon nehéz neki kezdeni, de erőt kell venni magunkon és belevágni az életbe! sok sikert!
2010. jún. 19. 00:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát valahogy úgy érzem se szakmailag se magánéletileg nem megyek előre. Berúgás jó ötlet, de ökör iszik magában:D
2010. jún. 19. 00:05
 6/17 anonim ***** válasza:

Miért csak a buli a kiút ebből? Haverok is ált. bulizni hívnak akkor :s

Amúgy osztozom, suli nekem is xar, pedig már végeznem kellett volna :(

2010. jún. 19. 00:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Várj!

Majd lesz jobb.

2010. jún. 19. 00:24
 8/17 anonim ***** válasza:

Mindenkinek vannak rossz passzai, majd jobb lesz.

Milyen szakon vagy?

2010. jún. 19. 00:33
 9/17 anonim ***** válasza:
[link] ...sportolj és ismerkedj ! ;)
2010. jún. 19. 00:36
 10/17 anonim ***** válasza:
hát, ha szeretnél szakmailag fejlődni legalább és hasznosan tölteni a nyarat, akkor az egyetemen keresd meg a tanszékeket és kezdj el tdk-zni, vagy egy szimpatikus helyet nézz ki magadnak és menj el ingyen oda nyárra szakmai gyakorlatra, hogy kipróbáld magad, a maradék idődben, meg mekiben biztos találsz nyárra munkát, és még jó is szokott lenni ott a hangulat:)
2010. jún. 19. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!