Rossz passzban vagyok. Mit tegyek?
Egyesével:
1.) Keress barátokat az egyetemen, ott is vannak jófej emberek.
2.) Egyetem alatt nem is igazán tudsz fejlődni szakmailag. Ott csak a nagyon alap dolgokat tanulod meg, igazán tapasztalatot szerezni a gyakorlat alatt lehet.
3.) Nyári munkát rohadt nehéz szerezni. Kétnapi rendszerességgel el kell járni 4-5 diákszervezethez, és akkor lehet szerezni. Anélkül nagyon nehéz.
4.) Senkit nem törölnek ok nélkül. Milyen oldal az egyáltalán?
Egyébként tényleg vannak cégek, ahova mehetsz szakmai gyakra nyárra. Keress olyan cégeket, amik azon a területen dolgoznak, ami Téged érdekel és írj nekik egy emailt!
De ha ez se jön be, akkor nagyon jó és érdekes önkéntes munkák vannak (nem csak olyan, hogy kutyákat mosdatsz egy menhelyen. Vannak marketinges, fordítói, szervezői munkák is).
Én életem legszuperebb 3 hónapját önkéntesként töltöttem.
Külföldi önkéntes lehetőségek nyárra: [link]
szakmádba illőbe is elmehetsz.
itthon is önkénteskedhetsz olyan cégnél vagy szervezetnél amivel majd foglalkozni szeretnél, akkor fejlődsz is, és mire meglesz a diplomád lesz gyakorlatod is.
hát, legalább innen nem töröltek még....amúgy azért úgy teljesen ok nélkül nem törölnek senkit különböző oldalakról.....engem is már letiltottak innen, de hát nem teljesen ok nélkül :)
Amúgy meg gondolj arra, hogy ennél már csak jobb lehet, ha tényleg ennyire kilátástalannak tartasz mindent
Panaszkodd ki magad, az jót tesz, beszélgess el valakivel, aki közel áll hozzád. Ha hívő vagy, itt az ideje,hogy elbeszélgess egy pappal.
Legyenek céljaid: tűzz ki magad elé egy közeli, távoli célt ami meg is valósítható. Aki keres, talál.
Sírd ki magad, tombolj, de ne zárkózz be, ne tartsd magadban.
Ezután menj egyet sétálni a természetbe és adj hálát minden egyéb jóért az életedben. (van mit enni, aludni, egyetemre járhatok, okos vagyok,....sok embernek ez nincs meg)
Ezzel a tudattal fogj neki céljaid megvalósításához.
Hali! :-)
Hogy van-e jobb ötletem?
Lehet hogy lenne, ha egy kicsit többet tudnék rólad... o.O
Azt tutira veszem, hogy depressziós vagy, de az nem világos előttem,... (írod:) "itthagynám már ezt a világot" ... ez alatt az öngyilkosságot érted?
Hány éves vagy most?
Mit gsz? Mi miatt hagytak el a haverok?
Hogy érzed, miért töröltek az internetes oldalakról?
A családoddal milyen a kapcsolatod? Tesók? Rokonok?
Sportolsz/-tál vmit? Van-e/Volt-e vmilyen hobbid?
Hogy érzed? Mi miatt kerültél ide? (Nyilván az, amit a kifejtésben leírtál, azok le7nek a tünetei a főoknak...szted mi a főok?)
MPM29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!