Csak rossz passzban vagyok, vagy teljesen begolyóztam?
azt hiszem állandóan görcsölök (már két éve, amióta 6osztályos gimibe kerültem): a tanulás, a barátok, vagy akár csak egy teljesen hétköznapi nap miatt. a tanulásban zavar, hogy sosem érek a végére, borzasztó nagy dömping van, kockásra ülöm a popsim és vért pisilek, hogy menjen (és megy is), de gyűlölöm az egészet. a barátaimmal kapcsolatban: félek, hogy elveszítem őket, vagy hogy nekem ők fontosabbak nekem, mint én nekik.
nem tudok örülni a virágnak, a csóknak, a zenének, semminek... szörnyű egy helyzet. mintha sosem lennék egyedül, de mégis mindig magányos vagyok... ha valamiért lelkesedni tudok, az csak ideig-óráig tart. mit tehetek? (pszichológust már kerestem, de csak a következő tanévben tud fogadni) 14/L
Hát ez egy ilyen időszak:D nekem is ilyen a hangulaton már fél éve..hogy félévig is csak a hajtás volt..most kicsit nyugisabb már a helyzet.Én nyolcadikas vagyok általános iskolában.Ráerőszakoltak,hogy menj el hatosztályos gimibe?:S mertha igen,akk az sz_r:S ha meg nem,akkor tudhattad volna,hogy mégiscsak gimnázium.Nehéz lesz!:S sajnállak.
DE MAJD ELMÚLIK,HIGYJ NEKEM!
igen, köszi :D
most, hogy itt a tavasz meg a nyár, tuti több kedvem lesz elmenni valamerre a csajokkal vagy ilyesmi ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!