Miért csak épphogy pár ember segít, ha valaki egy normális kérdést tesz fel?
Figyelt kérdés
Pláne ha az illetőnek segítségre van szüksége és sokszor inkább csak értelmetlen, buta, semleges válaszok jönnek (nem minden esetben.) De én többnyire ezt veszem észre. De ha pl egy szexuális kategóriában feltett beteg kérdésről van szó arra több oldalnyi válasz látható2021. szept. 8. 14:21
1/3 anonim válasza:
Normális kérdésre valaki megadja a normális választ, és kész.
Idióta kérdéshez, troll kérdéshez meg mindenki irkál mindenfélét, akár a tárgyhoz tartozik akár nem. Ez miért lenne jó egy normális kérdésnél?
2/3 anonim válasza:
Rosszak az emberek. Én is voltam tegnap a katolikus templomban ahol Nagyboldogasszony óta bevezette a plébános atya hogy többször kell keresztet vetni, de én nem tudom mikor kell. Mellettem a nő direkt nem vetett keresztet nehogy én is követni tudjam és csináljam, onnan tudtam hogy kellett mert aki előtte ült az keresztvetett és észrevettem. Valamikor az ostyanál kétszer,a normál egyszer és a haranszonál vetnek keresztet pluszba. De nem tudom pont mikor kell az ostya, bornál.Eddig csak mise elején, végén és szenteltvizhinteskor kellett. A többit 15- e után tették be.
3/3 anonim válasza:
Én is észleltem ezt, ráadásul látom hogy pl. felteszi egyik nap és szétoffolják a trollok, felteszi másik nap és segítőkészek.
Szerintem naptól és napszaktól is függ, hogy mennyi troll van.
Illetve ha egy kérdést elkezdenek széttrolkkodni, akkor gyakran ott "troll buli" lesz, aztán már normál válaszokat se írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!