Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. Hét vége fele Nagxon...

9. Hét vége fele Nagxon enyhültek a tuneteim. Nem múltak el teljesen, de nagyon nagyon enyhe épphogy van. Baj lehet vagy normális es most épp enyhe?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Egyértelműen nem lehet megmondani, hogy semmi gond sincs. Általában a tünetek jönnek-mennek a terhesség során.

Nem ijesztgetni akarlak, de lehet magzat elhalás jele is esetleg.

2017. jún. 25. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha elhalna akkor vereznék vagy a hasam fájna gorcsolne par nap utan mar nem? Nem akarom elhinni van olyan hogy meghal benned valami es semmi jele több nap utan se .
2017. jún. 25. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Első terhességem sajnos magzatelhalással és később vetéléssel végződött. Kb. 2 hétig nem volt semmi vérzés meg görcs miután leállt a fejlődése.

Hát sajnos nem lehet az ilyesmire felkészülni. Még ha azt mondják természetes szelekció, kromoszóma rendellenesség okozza sokszor.

2017. jún. 25. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyanez volt. A kilencedik héten varázsütés-szerűen eltűnt minden tünetem: hányinger, fáradtság, öklendezés, stb. Én is aggódtam, de külföldi oldalakon olvastam, hogy ez sokaknál ugyanígy van, és teljesen normális. Utána a 10. héten visszatért minden tünet, és a 14-15. hétig nem is enyhült, szóval végül visszasírtam a 9.-et. Én nem mondom, hogy ne legyél elővigyázatos, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. A terhességek nagy része teljesen normális lefolyású szerencsére, egészséges babával. De ha nagyon aggódsz, hívd fel az orvosod.
2017. jún. 27. 13:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen aranyos vsgy ;)
2017. jún. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!