Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olyan esetek, amikor itthon...

Olyan esetek, amikor itthon LMBTQ embereket bántalmaztak?

Figyelt kérdés
Tanulmányt kell írnuk és én ezt a témát választottam. Online nem találtam elég esetet erről, kellene ezért hogy írjatok néhányat. Ami veletek esett meg vagy meleg ismerősötökkel. Jó, ha hivatalos eset de nem muszáj. Szeretném bemutatni, hogy jelen Magyarország nem biztonságos hely egy meleg ember számára, tetézve mindezt a homofób törvénnyel.

2021. szept. 8. 07:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha esetleg egyetemre kell akkor ezt így ilyen formában nem fogják elfogadni. Szükséges a forrás megjelölés a gyakori kérdéseket viszont nem fogják elfogadni, mint hiteles forrást.
2021. szept. 8. 10:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészről, egy kutatást nem úgy végzel, hogy a saját elképzelésedre próbálod erőszakolni a valóságot, másréazről nem eseteket kéne kiragadnod, mert összeszedhetsz akár 50 esetet is, ha nem tudod hogy hány lmbtq emberből ért 50-et sérelem.
2021. szept. 8. 11:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!