Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olyan esetek, amikor itthon...

Olyan esetek, amikor itthon LMBTQ embereket bántalmaztak?

Figyelt kérdés
Tanulmányt kell írnuk és én ezt a témát választottam. Online nem találtam elég esetet erről, kellene ezért hogy írjatok néhányat. Ami veletek esett meg vagy meleg ismerősötökkel. Jó, ha hivatalos eset de nem muszáj. Szeretném bemutatni, hogy jelen Magyarország nem biztonságos hely egy meleg ember számára, tetézve mindezt a homofób törvénnyel.

2021. szept. 8. 07:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem hivatalos? Hogy akarsz hiteles tanulmányt írni, ha bemondás alapján készíted? Meg ilyenkor nem kéne forrást jelölni? Beírod, hogy xy a GyK-ról?

Nincs olyan, hogy így elfogadjanak egy tanulmányt. Max egy cikket tudsz írni ami valaki vagy elolvas vagy nem, de a tanulmányok nem bemondás alapján íródnak.

2021. szept. 8. 07:56
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

az is jó amikor a migrans megverte a meleget ? vagy a roma ?

miert kell ezt ennyire nyomni ?

miert ne lenne biztonsagos hely ?

heterok szamara nem biztonsagos az orszag mert csak azert mert valaki hetero maris meglehet vadolni, hogy ellensege a melegeknek mert nem viselkedik eleg melegesen,

minket fogadjanak el mert melegek vagyunk de nekunk senkit nem kell elfogadni mert mi melegek vagyunk.

azert nem talalsz ilyet mert nincs.

max az idiota paradetokon valakit megdobaltak kutyaszarral.

2021. szept. 8. 07:57
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Amikor kiadták, hogy írj tanulmányt nem mondták, hogy annak hitelesnek kell lennie?
2021. szept. 8. 08:04
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Nekem egy kérdésem lenne. Hogy bizonyítható, hogy azért bántottak valakit mert meleg? Jó, az más dolog, ha egyértelmű helyzetben kötöttek beléjük (pl smártoltak) de ellenkező esetben lehet találgatni, hogy biztos csak mert meleg, de jellemzően aki támadni akar nem ezt nézni.

Hogy a statisztikádhoz is segítsek: 3 ismerősöm van akik nyíltan melegek, együtt élnek a párjukkal, egyiküket sem bántották. Kettő nagyközségben él, szóval nem városban (amiket ugye liberálisabbnak mondanak), egyikük pesti, ő erdélyből jött ide mert ott ténylegesen bántották mert magyar(arra nem sok magyar élt), az csak egy plusz dolog volt, hogy meleg

2021. szept. 8. 08:13
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Szeretnéd bemutatni hogy nem biztonságos hely, de nincs elég támadás mert biztonságos?

Nézd meg mennyi támadás történik heteroszexuális emberek ellen :D és bebizonyithatod hogy az egész ország nem biztonságos !! Ne játssz kicsiben!

2021. szept. 8. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Akár ez: [link]
2021. szept. 8. 08:42
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

"Szeretném bemutatni, hogy jelen Magyarország nem biztonságos hely egy meleg ember számára"

"Online nem találtam elég esetet erről"

Ezt hívják úgy, hogy megbukott a hipotézis.

2021. szept. 8. 08:45
 8/12 Mansour ***** válasza:
100%
Van egy koncepciód, amihez bizonyítékokat keresel, ahelyett hogy a tényekből vonnál le következtetéseket. Ez tipikusan a vallási fundamentalisták módszere. Itt állj meg egy pillanatra és döntsd el merre akarsz tovább haladni: vakon követsz egy eszmét, vagy inkább a valóság érdekel.
2021. szept. 8. 09:21
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Van 3 meleg szaktársam, egyházi intézményben. Jelentem, élnek és virulnak, nem látni rajtuk kék zöld foltokat, van elfogadó társaságuk is, ahol jól érzik magukat!

Pár embernek nem szimpatikus az életmódjuk, ez az ő saját véleményük, de talán még nem minősül bántalmazásnak.

2021. szept. 8. 09:38
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Olyat olvastam a neten pár éve, hogy kizavartak 2 lányt egy szórakozóhelyről, mert csókolóztak egymással.
2021. szept. 8. 09:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!