Miért van ilyen kevés fekete (mármint 'néger') metál fan?
20-as, könyörgöm, állj le. Metálosként én érzem magam rosszul miattad.
"Csodálkozol hogy mindenre köpködünk ami nem metál?"
Pont csak az ilyen szerencsétlenek csinálják, mint te. Ne csodálkozz ha lenéznek. Az itt lenyomott vergődésed alapján mondjuk megérdemled.
Csak a félreértések elkerülése végett, nem a 19-es vagyok.
Ilyenek az emberek. Ez nem újdonság. Persze, hogy nem éltem át, mert soha nem éreztem késztetést rá, hogy magamon viseljem az ízlésem. Én úgy vagyok vele, hogy az emberek ne tudják rólam meg, csak azt amit elmondok. Viszont tudom miről beszélsz, mert bárki, aki kilóg, azt a társadalom kiveti. Erre számtalan példa van.
De ha ez a bajod, akkor ezt mond, ne pedig próbáld lehúzni a másikat. Ha ezt így elmondod, akkor a normális emberek megértik és igazat adnak neked. Valóban undorító ez a viselkedés. Azok, akik ezt csinálják folytonos harcban vannak a környezetükkel, nem akarnak mást, csak a másik fölé kerülni, mert az ad nekik önbizalmat. Csak a pozíciójukat féltik egy társaságban, mint a majmok. A létra tetejére akarnak mászni. Ezt pedig legkönnyebben úgy lehet elérni, ha egy könnyen kritizálható harmadik személyt használnak lépcsőnek, mert akkor nem a társaságon belül kell megmászniuk a ranglétrát. Az ilyen emberek előbb - utóbb pofára esnek, amkor rájönnek, hogy a kapcsolataik nem épültek másra, csak mások közös kritizálására és erőltetett képmutatásra. Sok ilyen van.
"De ha ez a bajod, akkor ezt mond, ne pedig próbáld lehúzni a másikat. "
Csak ez a bajom.
Ellenben nem erre számítottam tőled, ez + csalódás.
Úgyhogy bocsánatot kérek a viselkedésem miatt.
"20-as, könyörgöm, állj le."
Látva a 22 - es hozzászólását le akartam állni, erre te meg pont beszólsz.
Most mit kezdjek veled "metálos" barátom?
Ajj Istenem de nehéz megállni ekkora egóval mint az enyém.
"Szerintem meg ne állj le, rég szórakoztam ilyen jól azon, hogy valaki ennyire durván leégeti magát. :D"
Mivel égettem le magam?
Mag amúgy hogy lehet full anonimba leégni?
Csak azt sajnálom hogy 22-est rosszul ítéltem meg. :(
Pont azt az embert aki nem érdemelte volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!