Vajon meddig fog eltartani ez az oltáshisztéria?
Nem értem, mirefel a hisztéria. Az elmúlt 100 évben kb. 10 különböző új oltást vezettek be, soha egyiknél se volt semmilyen hisztéria. Most a 11. oltásnál miért kell ez?
Szerintem addig fog eltartani, amíg egy részetek észhez nem tér és be nem adatja az oltást, hogy minél kevesebb további hullám legyen, a másik részeteket meg elviszi majd a vírus valamelyik hulláma, és így az oltatlanok lasszan elfogynak, kikponak majd. És akkor majd a pandémia is megszűnik, így az oltás miatti hisztéria is megszűnik. Ilyen egyszerű.
Ezt az oltást sajnos az influenza oltáshoz lehet hasonlítani, az pedig kb. 70% hatékonysággal működik.
Tehát akkor ez alapján soha nem fog elmúlni.
Szerencsére VÉGRE ki fognak dolgozni gyógyszert is, ami elkerülhetetlenül az influenza ellen is jó lesz.
Olyan elmebeteg emberrel még nem találkoztam, aki elkapja a betegséget, és megtagadja a gyógyszert.
Azért az már minősített eset lenne, a mostani hisztizők pedig, mint például a kérdező, csak konteósok, az egy kicsit enyhébb elmebetegség.
Aztán vagy szerencsétek lesz, mint Patakinak, vagy meghaltok, mint sokan Amerikában az oltástagadók közül.
Az nem Covid ellen való, csak egy tüneti szer.
Mondjuk nem hal meg így, az igaz.
De már olyan gyógyszeren is dolgoznak, ami ez ellen a vírus ellen való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!