Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vajon meddig fog eltartani ez...

Vajon meddig fog eltartani ez az oltáshisztéria?

Figyelt kérdés
Nem akarom magam beoltatni és nem is fogom de már nagyon idegesítő hogy se kondiba se közösségi rendezvényre és lehet majd kollégiumba se mehetek...
2021. aug. 8. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Én se akarok adót fizetni, de kell.
2021. aug. 8. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem fog sosem abbamaradni. Ezelőtt fél évvel azt mondtam volna, hogy addig, amíg mindenki be nem oltatja magát. De már látom, hogy ez sosem fog bekövetkezni, illetve akik már beadatták maguknak többet lehet nem fogják. Minden második ismerősöm panaszkodik, hogy milyen problémáik vannak mostanában. Mindenkinek 1,5-2 héttel az oltás(ok) után jött ki. Illetve a médiából is ezt hallani már hónapok óta (legalábbis azon részéből, ami nincs cenzúrázva). Fél év múlva a következő oltásokat jó ha 2,5-3 millió ember fogja felvenni, abban az esetben ha nem lesz kötelező. Ha kötelező lesz, akkor ez valamivel magasabb szám lesz, talán újra el fogja érni az 5 milliót. De akár kötelező lesz akár nem, téma lesz mindig, mert a teljes népesség sosem lesz beoltva egyidejűleg. Emiatt nem hinném, hogy valaha is vége lesz. Korlátozások ugyanúgy lesznek, sőt valószínűleg még szigorúbbak is.
2021. aug. 8. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem, mirefel a hisztéria. Az elmúlt 100 évben kb. 10 különböző új oltást vezettek be, soha egyiknél se volt semmilyen hisztéria. Most a 11. oltásnál miért kell ez?

Szerintem addig fog eltartani, amíg egy részetek észhez nem tér és be nem adatja az oltást, hogy minél kevesebb további hullám legyen, a másik részeteket meg elviszi majd a vírus valamelyik hulláma, és így az oltatlanok lasszan elfogynak, kikponak majd. És akkor majd a pandémia is megszűnik, így az oltás miatti hisztéria is megszűnik. Ilyen egyszerű.

2021. aug. 8. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Addig, míg rá nem jön mindenki, hogy jobb az oltás, mint a vírus, a megbetegedés, a járvány. Ha soha nem fog megtörténni, akkor soha nem lesz ennek vége. Az ilyenek, mint te, kérdező, nyilván ezt akarjátok, ezt akarod. Akkor? Min csodálkozol?
2021. aug. 9. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

Ezt az oltást sajnos az influenza oltáshoz lehet hasonlítani, az pedig kb. 70% hatékonysággal működik.

Tehát akkor ez alapján soha nem fog elmúlni.

Szerencsére VÉGRE ki fognak dolgozni gyógyszert is, ami elkerülhetetlenül az influenza ellen is jó lesz.

Olyan elmebeteg emberrel még nem találkoztam, aki elkapja a betegséget, és megtagadja a gyógyszert.

Azért az már minősített eset lenne, a mostani hisztizők pedig, mint például a kérdező, csak konteósok, az egy kicsit enyhébb elmebetegség.

Aztán vagy szerencsétek lesz, mint Patakinak, vagy meghaltok, mint sokan Amerikában az oltástagadók közül.

2021. aug. 9. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Már van rá gyógyszer. Egy állatorvos ismerősöm korházban volt 2 hétig Covid miatt (nem volt beoltva). Nagyon rossz állapotban volt, ezért kapott célzottan a Covid ellen gyógyszert. Az mentette meg az életét, azt mondja. Hogy influenza ellen is jó-e, azt nem tudom. De Covid ellen hatásos.
2021. aug. 9. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az nem Covid ellen való, csak egy tüneti szer.

Mondjuk nem hal meg így, az igaz.

De már olyan gyógyszeren is dolgoznak, ami ez ellen a vírus ellen való.

2021. aug. 9. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!