Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megvédeni magam?

Hogyan tudnám megvédeni magam?

Figyelt kérdés

Meg akar verni egy vérbeli Skinhead csávó.

Az lényegtelen h miért.

Elég nagy a háttere, de önmagában sem gyenge.

Ha elém áll egy fejjel magasabb de ha elkezdene ütni, úgyse hagynám magam. Volt már rá példa, hogy előttem állt valaki, de nem nagyon akartam megütni, mert nem tudom h hogy reagál rá.(gyomorba.mert ős is magasabb volt)

És az lenne a kérdésem, hogy ha hirtelen egy erős jobbossal gyomorba vágnám, akkor lehet olyan h meg sem érzi??

Hogy csak úgy áll tovább mint pl a "Bud Spenceres filmekbe mikor ütik a hasát."

Gondolom, hogy ha gyomron vágom csak behajol vagy valami, nem?

2010. aug. 29. 01:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Előszőr rúgd tökön, aztán vágd orrba.

Az fáj annyira, hogy utána nem lesz kedve baxogatni téged többé :)

2010. aug. 29. 01:23
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Mond neki hogy ha ő büszke arra hogy fehér és magyar akkor miért bánt téged.Így csak a skinheadeket járassa le.Esetleg ha valami politikai ügybe nem értetek egyet akkor nincs mit tenni magadra vagy utalva.Ha egy skinhead meg akar verni akkor jó oka van rá gondolom?
2010. aug. 29. 01:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem politika.

Magán ügy.:)

2010. aug. 29. 01:41
 4/9 anonim válasza:
a fej mindig a leg gyengébb pont oda kell érned bárhogyan, ha nagyon erős akkor rugd tökön ha nm probáld erősen megrugni a combját térd közelébe nekem ez sikerült egyszer egy fejjel magasabb srácal vagy hasznáj bézbol ütőt :)
2010. aug. 29. 01:57
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

usd vesen attol behajol.

majd terddel fejbe attol felall.

aztan tenyerrel orrba, ettol eltorik az orra, konyezni fog a szeme es nem lat semmit.

majd egy hatalmasat uss a vallara(fold fele, mintha szoget vernel), ettol garantaltan kifekszik(elajul)

amugymeg tanulj harcmuveszet, mert itt hiaba irunk barmit ha jobb mint te, alul maradsz:D

2010. aug. 29. 02:33
 6/9 anonim ***** válasza:

usd vesen attol behajol.

majd terddel fejbe attol felall.

aztan tenyerrel orrba, ettol eltorik az orra, konyezni fog a szeme es nem lat semmit.

majd egy hatalmasat uss a vallara(fold fele, mintha szoget vernel), ettol garantaltan kifekszik(elajul)

amugymeg tanulj harcmuveszet, mert itt hiaba irunk barmit, ha jobb mint te, akkor alul maradsz:D

2010. aug. 29. 02:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Röhm RG89-es gázpisztolyba tudsz rakni gumilövedéket is, a rendőröknek persze ezt nem kell tudniuk. Én ilyennel mászkálok, kicsi és elfér a zsebben, és talán a legjobb nem-halálos önvédelmi fegyver.
2010. aug. 29. 12:06
 8/9 pelgrim ***** válasza:
Mi lenne lennem ha kibékülnél vele ás rendeznéd a dolgot ?
2010. aug. 29. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..

Utolsó: ő nem olyan, akivel csak úgy kilehet békülni.:)

2010. aug. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!