Hogyan tudnám megvédeni a hajam a hajvasaló káraitól?
Figyelt kérdés
Minden nap vasalom a hajam vagy hajgöndörítővel besütöm és ez tudom hogy károsítja a hajam . Hallottam már ilyen hővédő szerekről . Ti mit ajánlanátok ? Bármi jól jön ami csökkenti a hajvasalás káros következményeit!2010. dec. 25. 18:39
1/6 anonim válasza:
használj olyan sampont ami védi + balzsamot
hővédő spray amit ajánlani tudok : [link] nekem nagyon bevált mikor vasaltam a hajamat...:)
+ vágass a hajad végéből a töredezés miatt
2/6 anonim válasza:
Vegyél valamilyen hővédőt Rossmanba,DM-be!De sztem ettől még ugyanúgy fog roncsolodni a hajunk/hajad!De a fodrász nekem is azt mondta, hogy vegyek hővédőt!Hát nemtudom....
3/6 anonim válasza:
Használhatsz hővédőt, de nincs olyan szer, ami teljesen megvédené a hajadat. Mindenképpen károsodni fog. Miért kell mindennap ilyen drasztikusan formázni? Nem tudod összefogni vagy csak simán hagyni?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát összefogni nem akarom mert a füleim egy kicsit elállnak a fejemtől :( És azért vasalom mert az én hajam nem gödör és nem is egyenes hanem a kettő között és ha nem csinálok vele semmit elég hülyén néz ki.
2010. dec. 26. 13:47
5/6 anonim válasza:
Ha nem létezne hajvasaló és göndörítő, akkor nem mennél ki a házból?
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 20:05 !
Nem azt kértem hogy kiokass hanem hogy ajánlj valamilyen hővédőt !
A többiektől köszönöm szépen a választ!
2010. dec. 27. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!