Mennyi idő elteltével tudtál elhelyezkedni munkahelyen?
Kezd fogyni a türelmem, hogy kb. március közepe óta állást keresek. Vagy túl képzett vagyok, vagy nem, de mást választanak, vagy nem is valaszolnak. Milyen primitív eljárás ez, főleg amikor nem is valaszolnak....?! Szégyen-gyalázat ez az egész, hogy ennyire luxus a megélhetés forrásának megtalálása.... Jó lenne az az idő, amikor büntették a mnkanélküliséget, amikor nem volt ennyire szop@....va az álláskereső....
A regisztrált álláskeresők mennyire sikeresen kapnak állást?
Nekem elég gyorsan szokott menni.
Mi a szakmád?
Kénytelen leszel nagyon leadni az igényeidből, ha senki nem segít anyagilag.
Gyári munkát nem tudnál elfogadni végső megoldásként? Hamarabb célba érnél valószínűleg...
Mi milyen teruleten szeretnel elhelyezkedni?
En szobafesto vagyok, eddig mindig talaltam munkat 1 heten belul.
Adminisztratív állást keresek, eddig mindig ezen a területen dolgoztam. Van diplomám is, bár lehet, ezt jobb lenne titkolni.
A Covidra hivatkoznak, sok az álláskereső, blablabla
Jelentkeztem már takaritonőnek is, konyhai alkalmazottnak is, nemcsak irodai állást képzelek el.
Nálam is a COVID-ra hivatkoztak és arra, hogy sok az álláskereső. (Munkaügyi központról van szó...)
Valami lehet a dologban, mert szinte robbanásszerűen válogatnak a munkáltatók. Próbálok nem elkeseredni végleg.
Ui: talán nemcsak én tapasztalatom ezt a kellemetlen jelenséget, hanem még sokan mások is.
3-as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!