Ha a belső alkaromon van egy tetoválás, az hátráltat engem bármiféle munkahelyen elhelyezkedni?
Azért annyira ne túlozzunk, ahogy a második válaszoló tette xd
Még a Svéd királynak is volt tetoválása. (persze nem a mostaninak) Még Napóleon tette a trónra, de ő azelőtt jakobinus volt, és tudod mi volt a mellére tetováltatva? (a svéd királynak) "Halál a királyokra"
Szóval nyugi xd Felsőbb körökben is van épp elég tetkós ember.
Rendőrnek is lehet, csak ne látsszon ki az uniformis alól.
Asszem csak a tűzoltóknak tilos kategorikusan, mert a hőfok miatt baj lehet.
A mostani 20-30as generációnál már nagyon gyakori, több van akinek van, mint akinek nincs.
A megítélése változó. Igényes, művészi munkák mindenhova előnyösek.
Agresszív, trágár, vagy sittes kivitelezésű tetoválások meg kifejezetten rontanak.
Meg attól függ milyen munkahely. Nem csak a business meg a gyár létezik mint munkahely (nem mintha a kékgalléros munkahely feltétlen rossz lenne).
Manapság már lehetsz modell, gépészmérnök, tanár, pincér, eladó, színész is tetoválással. Első sorban nem ez számít, hanem az hogy jó szakember legyél, és jól végezd a munkádat.
Basszus hármas,azt hittem,hogy csak poénkodsz,de tényleg:D
Viszont nem a mellén,hanem a karján volt;)
Egyébként meg ha olyan helyre akarsz menni dolgozni,akkor eltakarod,és kész.Amúgy is,ha "komolyabb" munkád van,ott elvárás a jó öltözet,öltönyben meg ingben úgyse látszik:)
Meg persze,mindenképpen előny az igényes munka,de ezt nagyon szépen leírta az előttem lévő válaszoló:)
Amúgy nálam ismerkedésnél se hátrány,nem a tetkóval akarok én járni,meg családot alapítani,hanem az emberkével:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!