Hogyan reagáljátok le, ha belétek kötnek, provokálnak?
Hát ha olyan dolgokat állít rólam,ami egyáltalán nem igaz,vagy csak nagyon kevés igazság van benne,én már akkor is nagyon nehezen bírom,hogy pofon ne csapjam.
De próbálom elmagyarázni az ő szintjén,hogy nincs igaza és ez semmire sem jó!
"Okos enged,szamár szenved!"
Mindig kiderül,hogy ki a szamár!
Nem mindig egyszerű, de sosincs jobb megoldás. Ha visszapofázok és üvöltözünk, attól nem lesz jobb. Ha megverem, attól se lesz jobb. Ha a végén engem vernek meg, az meg főleg nem jobb. :D
Úgyhogy marad a leszarás. Mintha meg se hallanám.
nálam ez inkább úgy van, hogy nem szarom le, de nem is teszek semmit. csak forrongok magamban, aztán meg otthon kiadom a dühömet és jól megverem a barátnőmet.
na jó, ez nem igaz. nem verem meg, de neki sírom el a bántalmaitmat és tényleg forrongok. szétb.sz az ideg olyankor.
lehet, néha inkább jobb lenne kiosztani egy egy pofont és lenyugodni.
nem tudok se megszólalni se semmit csinálni az idegtől meg nem is merek úgyh nem csinálok semmit
20l
Én általában a "hallgatok, majd megunják" kategóriába tartozok. Ha néha olyan kedvem van, akkor hajlamos vagyok nevetni rajtuk, és úgy visszabeszélni nekik, ez általában őket idegesíti fel, visszafele sül el a dolog.
Tényleg nem érdemes általában foglalkozni velük, mert arra mennek, hogy felidegesítsék az embert, ezt a szívességet meg nem kell megtenni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!