Kedves Anyukák! Ti, hogy reagáljátok le a közeli hozzátartozókat vagy épp barátokat, akik folyton kérdeznek, hogy eteted, hogy altatod, hogy főzzem, . De soha nem csinálnak meg semmit belőle?
:-) Bocsi a kuszaságért:-((
Na szóval van két közeli rokonomnak is, kb fél évvel fiatalabbak a csemetéik. A kislányom jól alszik, jól eszik, vidám, kiegyensúlyozott,... szóval klassz kis csaj. De én szigorú napirendben, következetesen nevelek, rengeteg utána olvasok,... és tök egyedül vagyok.
Ők meg elejétől, írjam le a napirendet, írjak receptet, írjam le mit hogyan csinálok, főzök, tanítom,.... én kedvesen megtettem egyszer, kétszer, elmondatm mit olvassanak el, átküldetem egy csomó cikket, de semmit sem tartanak be. Szerintem el sem olvasták:-( Nem foglalkoznak a gyerekkel úgy, ahogy én, és van olyan kérdés amit, már vagy huszadszor tesznek fel, és ezek többnyire látványosan mások elött, pl a család, barátok,,.... de igazából nem törödnek vele.
Én tudom hogy mások a gyerekek, nekem életem a kicsi, nekik vannak fontosabb dolgok is. De mégis mintha nekem lenne lekismeretfurdalásom, hogy nekik bömből a gyerek, nem eszik, nem alszik, nem fejlődik,... pedig sokat és sokszor segítettem, de nincs foganatja:-(((
Érthetőbb:-(((
Neked is ilyen sógornőd van????
Nekem is! Meg egy sógorom!
Az üres fal jobban megérti amit mondunk mint ők! Mindig kérdezgetnek meg segítsünk, meg szerintünk hogy kellene ezt meg azt csinálni.... Elmondjuk és tök az ellenkezőjét csinálják. Én már letettem róluk. Ha kérdez mondom, hogy nem tudom csinálja úgy ahogy akarja vagy ahogy szerinte jó. Ennyi!
Az én barátnőm ilyen....
Szenved az altatással, tök sok tanácsot adtam, könyvet vettem neki stb....és nem érdekli, meg se próbálta a módszereimet, viszont folyamat nyavalyog.....most már nem érdekel, nem mondok neki semmit, ha kérdez valamit, tök röviden válaszolok, mert úgyse fogadja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!