Noémi 2005 kérdése:
Hogy kapcsoljam ki az érzelmeimet?
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 12:01
1/21 anonim válasza:
Te is tudod, hogy sehogy, se nem lehet, se nem kell, és azt is tudod, hogy hiányos kérdést nem érdemes feltenni, mert nem kapod meg azokat a válaszokat, amikre konkrétan az adott helyzetben szükséged van.
2/21 Közveszélyes Kontár válasza:
pokerhez (kulcsszo) sokat kell gyakorolnod es akkor nagyjabol meglesz a "maszkod"
mas teren is ugyanugy ervenyes csak nehezebb lehet es hosszabb
4/21 anonim válasza:
Frontin is teljesen megfelel.
Ne csodálkozz, ha zombi leszel, pár hét múlva pedig függő.
Sok szerencsét.
5/21 anonim válasza:
Ő kérdezte hogyan kapcsolja ki az érzelmeit, én csak válaszoltam!!
Másként hogyan lehet "ki kapcsolni" az érzelmeinket?
Őlje meg magát? Azért azt megsem ajánlhatom neki! Inkább keres fel egy pszichológust
Sok szerencsét
6/21 anonim válasza:
haragot? szerelmet? szomorúságot? féltékenységet? ha csak ennyit írsz, nem tudunk segíteni... ki vagy, és milyen élethelyzetben?
7/21 A kérdező kommentje:
Szerelem, szomorúság,féltékenység...valahol azt olvastam hogyha sokáig ellentétes érzelmet keltünk magunkban akkor sikerülhet... mármint, ha szerelmesnek érzem magam akkor utálatot érem el..
2021. júl. 28. 16:58
8/21 anonim válasza:
Most akkor szerelmi csalódásod van? Azt nem lehet kikapcsolni. Maximum el tudni foglalni magadat hasznos és kellemes tevékenységekkel, hogy addig se rá gondolj. Aztán majd jön egy másik fiatalúr, és ezt lecseréled őrá.
10/21 A kérdező kommentje:
Nem szerelmi csalódásom van, csak egyszerűen nem akarok érezni...nem akarom át érezni a dolgokat...le akarom szarni(bocsánat a szóhasználatért) a dolgokat ..nem akarom hogy fontos legyen bármi is..
2021. júl. 28. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!