Férfiként hogy tudnám csökkenteni az érzelmeimet?
Szerintem örülj neki..én ennek a pontos ellentéte vagyok,senkivel nem tudom megosztani az érzelmeim,mert talán nincsenek is.
Amúgy én betépnék néha a helyedben.
A Biblia tanulmányozása segít kiegyensúlyozott, érett férfivá fejlődnöd.
Tudok neked küldeni néhány cikket!
Én arra jöttem rá, hogyha valamin nagyon agyalok, akkor összességében azért a célért van, hogy 1) kitaláljam, hogy a másik mit gondolt, és mit hogyan értett stb, 2)az adott dolgot be tudjam rakni a "jó" vagy "rossz" dobozba, tehát el akarom dönteni hogy valami összességében jó vagy rossz volt/van/lesz. Az 1)ből is a 2) következik, mert azért próbálok rájönni mit gondol a másik, hogy hogyan reagálnak "jól".
Ezért nekem az szokott bejönni, hogy elfogadom az adott helyzetet/személyt/dolgot stb. úgy ahogy van, és nem akarom betenni sem a pozitív sem a negatív kategóriába, se nem javítani rajta, hanem úgy hagyom ahogy van (és ha kell úgy foglalkozok vele - DE CSAK HA kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!