Miért olyan népszerű a kultúrmarxizmus főként a naív első generációs "értelmiségieknél"? A butuska filmek és gagyi sorozatok (divatos Netflix stb..) mossák ki az agyukat lassan de biztosan??
Miért olyan népszerű a kultúrmarxizmus főként a naív első generációs "értelmiségieknél"? A filmek és gagyi sorozatok (divatos netflix stb..) mossák ki az agyukat lassan de biztosan??
Ez egy jó cikk, bár kissé régi:
Egy másik jó cikk: [link]
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__tarsadalomtudoman..
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__tarsadalomtudoman..
Erdekeskerdesek újabb nem érdekes, de kérdése
Elolvastam, szokásos okoskodás, közhelypuffogtatás, bármilyen témyszerű alap nélkül. Na meg természetesen ellenségképgenerálás a végén, ki az aki benyal ekkora ostobaságot?
Még külön ki is emeli hogy a kultúrmarxistákat pl onnan lehet megismerni, hogy nem saját véleményt fejtenek ki hanem a tiédet cincáljá szét. Tehát lényegében, lefordítva eh annyit tesz, hogy bármekkora ostobaságot is mondasz, azt nem azért fogja mindenki rommá cáfolni, mert akkora baromság, hanem mert mindenki kultúrmarxista... zseniális! :D
Lényegében így működik az agymosás.
Tehát ha azt mondod közhely puffogtatás, akkor egyet értesz vele. Hiszen a közhely szó az agyonismételt és jólismert TÉNYek közlését jelenti.
"hogy nem saját véleményt fejtenek ki hanem a tiédet cincáljá szét"
Ez a te nagy bajod, hogy csak szétcincálni tudod , de megcáfolni már nem. Értem én miért vagy te ennyire frusztrált.
A cáfolat szó jelentésére emlékeztetlek ismét: Cáfolni = BIZONYÍTÉKOKKAL tagadni valamit vagy valaminek a megtörténtét.
Nálad eddig csak a nem tetszésed hangos artikulásáig jutott el a duma, tudom már hogy mi nem tetszik, neked, de a bizonyítást mindig mellőzöd belőle.
Arcanum nem megbízható:
A közhely igazságtartalmát nem vitatják, csak az ismétlés miatti hatása megkopott.
De szerintem te életedben 1X láttál ilyen tartalmat, neked minden új volt, mert elsőp generációs értelmiségiként, te csak a mainstream prolikra jellemző dolgokat követted amit a filmekben sorozatokban lecsapódtak az elmédben az évek alatt. A prolik többsége (proli szülők gyermeke vagy) mindig mainstream-et követi, legyen az hírek, ízlés, vagy gondolkodás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!