Mely szavakat utáljátok a legjobban?
Nem úgy értem, hogy például a trágár szavakat, vagy a franciákat...
Hanem konkrétan pl. nem jól használtakat (pl. imádni), vagy igazából semmit sem jelentőket (bealudtam), vagy akármilyen szót a jelentése miatt, a hangzása miatt, más tapasztalatotok miatt, elcsépeltsége miatt.
Vagy bármi. Amikor meghalljátok, ha csak nagyon enyhén is, de rossz érzés fog el Titeket :). Köszönhetően, majd, influenszer, felvenni az oltást, csajom, XD, ...
"Mintának" ennyit tudtam írni; remélem, hogy értitek a kérdést, és a kategória is megfelelő. Köszönöm válaszaitokat!
30# Jobban szeretek fizetést kapni, min fizetni. Írtam, hogy nem mondják bunkón.
Iróniának szántam, sajnálom, hogy nem mindenkiértette meg.
- passzus
- bannol
- becsicskít, csicska
- rulez, unrulez
- százalékpont, bázispont (köznyelvi alkalmazásban)
- adom (köznyelvben terjedő szlengje a tetszésre és az egyetértésre)
- LOL!
- ez de tru
- paletta
- nem mondod!?!
- "hogy is mondjam csak": az öőööőözést helyettesítő, tartalmatlanul időnyerő, töltelékesen ismételgetett kifejezésként
- pénzügyi tudatosság (Brrrr! Szinte mindig olyanoktól hallom, akik csak tudálékos szólamként ismételgetik, miközben jól érzékelhetően maguk sem túl tájékozottak; illetve épp olyanoktól, akik a maguk bőzsebű hasznára zavarosítják a pénzügyi kiszámíthatóságot, átláthatóságot és folyamatokat.)
Vajon a paletta miért? :DD (Én festő vagyok.)
Ami engem nagyon zavar, az a azmiatt, ezmiatt. A Feri, a Laci, a Móni. Csicska, csuri (nem veréb, hanem hajviselet), tutyi, tokány (a szó se tetszik)
Covid, vírus, vakcina, karantén, maszk oltás és társaik.
Azt hiszem ezek a szavak oltakozástól, és védettségtől függetlenül mindenkinek az agyára mennek..
35-os vagyok
Egyébként olyan elszomorító, hogy néhány évvel ezelőtt a maszk vagy a korona szó egész más jelentéssel bírt a köztudatban, mint manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!