Miért szoktak a nők nyavajogni hogy őket csak kihasználják és a férfiak csak örömforrásként bánnak velük mikor ők tehetnek róla?
"versenyeznek hogy kinek nagyobb a melle, kinek jobb a s.gge, ergó kivel lehetne jobban b@szni"
A külső nem biztosíték a szexuális teljesítményre. És attól, hogy egy lány jól érzi magát a bőrében, magabiztos, és kiteszi amije van, nem azt jelenti, hogy csak azt akarja, hogy használják... Hát ezért. Nem a ruha teszi az embert..
"Miért szoktak a nők nyavajogni hogy őket csak kihasználják"
Azért nyavaLYognak, mert szokásuk a nyavalygás. Amúgy nem érdekes, mi"ről" nyavalyognak, mert a nőknél nem érdekes, mit beszélnek. A viselkedésüket kell figyelni, nem a szavaikat. A női beszédnek nincs információtartalma, madárcsicsergés az egész. A nők a tetteik alapján ítélhetők meg. Mellesleg ez gyakran a férfiakra is igaz.
"például ottvan a playboy. nemhiszem hogy azok a lányok csak azért pózolnak a kamerának mert kényszerítették őket..."
Azért pózolnak, mert jól megfizetik őket. Ráadásul olyan munkáért, amihez nem kell tanulni és nem is magas a munkaidő, nincs elrontott, selejtes munkadarab, nincs felelősség.
"és a fiatal csajoknak meg ők a példaképeik."
Ld. az előző "munkaköri leírást".
"beöltöznek k.vának és utána meg siránkoznak hogy úgy is kezelik őket"
Mostanra már elmondtam a fő szabályt: a viselkedésük érdekes, nem a szavaik. Mit üzen a viselkedésével? Azt. Érdekes, hogy tagadja-e ezt magáról? Nem. Érdekes az egész téma (ki kurvа és ki nem)? Nem.
Ha egy férfi például örül annak, hogy sokat keres, és nem is titkolja, abból feltétlenül következik, hogy nem bánja, ha egy nő csak a pénzéért hajt rá?
Aki jól és szívesen főz, az ne panaszkodjon, ha csak akkor hívják társaságba, amikor kell egy szakács?
A nők zöme szeret szexis lenni, szereti, ha dicsérik, de azt is szereti, ha szeretik.
Azt meg erősen vitatom, hogy a fiatal csajoknak a Playboy-modellek lennének a példaképeik. Legföljebb irigylik az alakjukat, de ez nem jelenti azt, hogy ők is mutogatnák a testüket meztelenül ország-világ előtt. De lehet, hogy a te egészen másfajta lányokat ismersz, mint én, mert az én lányismerőseim pl. nemigen nézegetik a Playboyt. Én is csak egyszer láttam ilyen magazint belülről, azt sem én vettem.
Aki úgy öltözik, meg az a munkája, annak onnantól kezdve kuss a neve, ő akarta és kész, nesze neked egy használati tárgy lettél, akire/akibe üríteni lehet. Megérdemlik.
De vannak normális nők is, nem mind egy ilyen magamutogatós csicsap.csa. Nekem meg egy ilyen sz uka soha nem lesz a példaképem. Kívül szép, belül sivár, engem ez nem hoz lázba.
Azt hiszem én értem, mit akarsz mondani, ill. írni. Fogyelj! Nem minden lány/nő ilyen, mint ezek a cirkuszi majmok! Szerinted annak a nőnek, akinek van rendes énképe, és elképzelései bizonyos dolgokról, azok ilyen felszínes lapokban, mint pl. a Playboy, vagy ilyen sehanyad rangú majomparádékban, mint a Fásy-féle szépségversenyek, hajlandóak részt venni?
Nem tartom magam csúnyának, de sosem tudnék, és akarnék olyan lenni, mint azok a nők, akikről írsz.
Egyébként nemtől függetlenül érvényes mondás: csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!