Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szoktak a nők nyavajogni...

Miért szoktak a nők nyavajogni hogy őket csak kihasználják és a férfiak csak örömforrásként bánnak velük mikor ők tehetnek róla?

Figyelt kérdés
például ottvan a playboy. nemhiszem hogy azok a lányok csak azért pózolnak a kamerának mert kényszerítették őket... és a fiatal csajoknak meg ők a példaképeik. illegális prostitúció. beöltöznek k.vának és utána meg siránkoznak hogy úgy is kezelik őket... vagy ott van a szépségverseny. az egész arról szól hogy melyik csajjal lehetne a legjobbat kefélni. mégis a 6éves kislány modell akar lenni.
2010. aug. 24. 00:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

"versenyeznek hogy kinek nagyobb a melle, kinek jobb a s.gge, ergó kivel lehetne jobban b@szni"

A külső nem biztosíték a szexuális teljesítményre. És attól, hogy egy lány jól érzi magát a bőrében, magabiztos, és kiteszi amije van, nem azt jelenti, hogy csak azt akarja, hogy használják... Hát ezért. Nem a ruha teszi az embert..

2010. aug. 24. 01:22
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

"Miért szoktak a nők nyavajogni hogy őket csak kihasználják"

Azért nyavaLYognak, mert szokásuk a nyavalygás. Amúgy nem érdekes, mi"ről" nyavalyognak, mert a nőknél nem érdekes, mit beszélnek. A viselkedésüket kell figyelni, nem a szavaikat. A női beszédnek nincs információtartalma, madárcsicsergés az egész. A nők a tetteik alapján ítélhetők meg. Mellesleg ez gyakran a férfiakra is igaz.

"például ottvan a playboy. nemhiszem hogy azok a lányok csak azért pózolnak a kamerának mert kényszerítették őket..."

Azért pózolnak, mert jól megfizetik őket. Ráadásul olyan munkáért, amihez nem kell tanulni és nem is magas a munkaidő, nincs elrontott, selejtes munkadarab, nincs felelősség.

"és a fiatal csajoknak meg ők a példaképeik."

Ld. az előző "munkaköri leírást".

"beöltöznek k.vának és utána meg siránkoznak hogy úgy is kezelik őket"

Mostanra már elmondtam a fő szabályt: a viselkedésük érdekes, nem a szavaik. Mit üzen a viselkedésével? Azt. Érdekes, hogy tagadja-e ezt magáról? Nem. Érdekes az egész téma (ki kurvа és ki nem)? Nem.

2010. aug. 24. 03:10
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Ha egy férfi például örül annak, hogy sokat keres, és nem is titkolja, abból feltétlenül következik, hogy nem bánja, ha egy nő csak a pénzéért hajt rá?

Aki jól és szívesen főz, az ne panaszkodjon, ha csak akkor hívják társaságba, amikor kell egy szakács?

A nők zöme szeret szexis lenni, szereti, ha dicsérik, de azt is szereti, ha szeretik.

Azt meg erősen vitatom, hogy a fiatal csajoknak a Playboy-modellek lennének a példaképeik. Legföljebb irigylik az alakjukat, de ez nem jelenti azt, hogy ők is mutogatnák a testüket meztelenül ország-világ előtt. De lehet, hogy a te egészen másfajta lányokat ismersz, mint én, mert az én lányismerőseim pl. nemigen nézegetik a Playboyt. Én is csak egyszer láttam ilyen magazint belülről, azt sem én vettem.

2010. aug. 24. 03:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki úgy öltözik, meg az a munkája, annak onnantól kezdve kuss a neve, ő akarta és kész, nesze neked egy használati tárgy lettél, akire/akibe üríteni lehet. Megérdemlik.

De vannak normális nők is, nem mind egy ilyen magamutogatós csicsap.csa. Nekem meg egy ilyen sz uka soha nem lesz a példaképem. Kívül szép, belül sivár, engem ez nem hoz lázba.

2010. aug. 24. 09:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt hiszem én értem, mit akarsz mondani, ill. írni. Fogyelj! Nem minden lány/nő ilyen, mint ezek a cirkuszi majmok! Szerinted annak a nőnek, akinek van rendes énképe, és elképzelései bizonyos dolgokról, azok ilyen felszínes lapokban, mint pl. a Playboy, vagy ilyen sehanyad rangú majomparádékban, mint a Fásy-féle szépségversenyek, hajlandóak részt venni?

Nem tartom magam csúnyának, de sosem tudnék, és akarnék olyan lenni, mint azok a nők, akikről írsz.

Egyébként nemtől függetlenül érvényes mondás: csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.

2010. aug. 24. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:

*Figyelj!

Előző voltam.

2010. aug. 24. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!