Ha meg te is ennyire okonak akarsz látszani, tanulj egy kis angolt, rájössz rögtön, miről beszéltem. Ez persze a "hivatalos" meghatározása, az egy másik kérdés, hogy valójában hogy vannak az ilyen dolgok.
2010. aug. 24. 01:11
12/16 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van a Tinédzser kor 13-19 éves korig tart de van akinél még tovább mert későn érő.
Hát szerintem a mai tinik tisztelet a kivételek.
Már 13-15 évesen azon aggódnak hogy szüzek e nem ciki e,full részegek.Meg cikizik egymás.lenézik mert ő más...Engem is lenéztek már..
De van egy másik réteg is aki normális.
16/F
2010. aug. 24. 01:22
13/16 anonim válasza:
01:22 akkor neked is ajánlom, h tanulj egy kis fejlődéslélektant! és fogjátok már fel, h életszakaszok között nincs ilyen éles határ, hogy "13-19 éves kor". Meg egyébként is egyénfüggő
2010. aug. 24. 01:40
14/16 A kérdező kommentje:
A 12-15 évet nem úgy értettem, hogy én véleményem szerint eddig tart ez a kor, hanem a 12 és 15 év közé esőekre gondolok. De ha valóban nem figyeltem volna (ami így van), és 13-tól kezdődik ez a kor, akkor úgy kérdezem, hogy a 12 éves "gyerekekről" és 13-15 év közötti tinikről mit gondoltok. Köszi eddig, és még jöhetnek válaszok.
2010. aug. 24. 01:41
15/16 anonim válasza:
Sokan nagyra vannak magukkal, hogy ők milyen felnőttesek. Bár emlékszem, ilyen 10-12 éve is volt, amikor én voltam annyi. Én még szívesen játszottam mindenféle kislányos játékot, míg pár osztálytársam már kipaterolta a mesekönyveket a szobájából. Szünetben nem fogócskáztak, bújócskáztak, hanem aerobikoztak és "divatbemutatóztak".
Mostanában nincsenek ismerőseim ebből a korosztályból, csak idősebből és kisgyerekből. De az, amit az utcán látok, elég. Majdnem mindenki divatmániás, fiúk-lányok, visítoznak, és az internetes közösségi oldalakon élnek. Régen még jártak délután ki klubozni vagy sportolni ezek az ifjak, ma meg benn penészednek a gép előtt, vagy plázákban cirkálnak, és igyekeznek minél idősebbnek tűnni.
2010. aug. 24. 08:54
16/16 anonim válasza:
Én 15 éves fiú vagyok és nem látom ilyen elveszettnek a mai fiatalokat,a körülöttem élőket.Kis részük tényleg hasonló beállítottságú mint azt sokan leírták előttem,de az én ismerettségi köröm mmind normális.Szinte mindenki versenyszerűen sportol,nem isszák le magukat minden nap a bulikban(persze a mi életünkhöz és hozzátatozik az ital,ugye ami tilos az vonz)legtöbben megértőek és igazán jó barátok.Lehet hogy ezt csak énlátom így,mert Budapest egyik jó gimnéziumába járok,lehet hogy máshol más a helyzet én csak a környezetemet írtam le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!