Mi a véleményetek a mai tinédzserekről?
Undorítóak!
Ha lehet inkább elkerülöm őket.
Nagy részük piás, drogos, cigizős részeg kurv@' k vagy discos himri.ngyók.
Már általános iskolába elakarják veszíteni a szüzességüket, merthogy az már milyen ciki.
A régi általános sulimba is egyszer bementem azt hittem frászt kapok pedig nem vagyok öreg én sem 19 éves vagyok.
De a lányok mint akik az utcasarokra készülnek úgy voltak kisminkelve, meg öltözve.
Úgyhogy szörnyű. Remélem a következő generáció nem lesz ennyire elszúrva.
Elkorcsosult nemzet ez! Kíváncsi lennék, hogy külföldön vajon milyenek..
Utolsó vagyok
Azt lehagytam, hogy a viselkedésükről nem is beszélve...Süt le róluk, hogy milyen "értelmesek"...
Nos..
Talán a kérdést úgy is feltehetnék... mi a véleményetek a mai társadalomról? mi a véleményetek a normákról? A médiáról? A szülőkről?
A gyerekek/tinédzserek csak tükörképe a mai felnőtteknek/társadalomnak.. fájó igazság.
csodálkozunk hogy ilyenek a mai fiatalok?????? Mér? :D
Sokszor a szülőket basznám le... persze nekik sem könnyű..
ez persze nem azt jelenti hogy minden esetben.. de a legtöbbször igen. Na mind1........ nem egyszerű ez a körforgás, de nézzünk először magunkba... aztán a tinédzserek :)
Az előző vagyok... :)
és most akkor a kérdésre is válaszolnék :D
Sajnos egyet értek veletek... Undorító a viselkedésük, undorítóan nagyképű senkik.
Én is tinédzser vagyok, de leírom a véleményem.
Ha a baráti körömet nézem, akkor nem túl jók a tapasztalataim. Folyton a facebook-on lógnak, vagy fészbúkon, ha jobban akarok fogalmazni. Meg utálom ezt a ,, JAjj lájkoljátok már a képem ,, beszédű nyálas plázacicákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!