Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mai...

Secretgirl kérdése:

Mi a véleményetek a mai tinédzserekről?

Figyelt kérdés
Külön nézőpont lányok-fiúk szemszögéből majd összeségében.
2011. febr. 26. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Übergáz, erkölcsi fertő, elkorcsosultak - de nyilván az előző tini generációról, meg az az előttiről, stb. ugyanígy vélekedtek.
2011. febr. 26. 22:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem túlságosan korán nőnek fel. már az alsósok is iPhone-al rohangálnak, felsőben már részegek, középisklára elvesztik a szüzességük, és éretlenül, felelőtlenül állnak a dolgokhoz és nincs bennük tisztelet
2011. febr. 26. 23:02
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
felelmetes ! nem talalok szavakat!
2011. febr. 26. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Undorítóak!

Ha lehet inkább elkerülöm őket.

Nagy részük piás, drogos, cigizős részeg kurv@' k vagy discos himri.ngyók.

Már általános iskolába elakarják veszíteni a szüzességüket, merthogy az már milyen ciki.

A régi általános sulimba is egyszer bementem azt hittem frászt kapok pedig nem vagyok öreg én sem 19 éves vagyok.

De a lányok mint akik az utcasarokra készülnek úgy voltak kisminkelve, meg öltözve.

Úgyhogy szörnyű. Remélem a következő generáció nem lesz ennyire elszúrva.

Elkorcsosult nemzet ez! Kíváncsi lennék, hogy külföldön vajon milyenek..

2011. febr. 27. 11:22
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó vagyok

Azt lehagytam, hogy a viselkedésükről nem is beszélve...Süt le róluk, hogy milyen "értelmesek"...

2011. febr. 27. 11:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Látom körübelül mindenki így vélekedik a tinédzserekről.
2011. febr. 27. 12:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
én most vagyok 12.-es és nemtudom én azt veszem észre, hogy azok akik most 17-18-19 évesek azok nem annyira ilyenek .. inkább 12-16-ig jellemző az, amit előzőek írtak.. én is pillázok néha folyósón, hogy hogy tudnak úgy kilépni a küszöbön, ahogy kinéznek .. és igen, ehhez társul az értelmi szint is, pedig jó iskolába járok .. lehet, hogy idővel majd kinövik ezt, de én nem emlékszem arra, hogy én ilyen lettem volna ..
2011. febr. 28. 17:35
 8/12 anonim válasza:

Nos..

Talán a kérdést úgy is feltehetnék... mi a véleményetek a mai társadalomról? mi a véleményetek a normákról? A médiáról? A szülőkről?

A gyerekek/tinédzserek csak tükörképe a mai felnőtteknek/társadalomnak.. fájó igazság.

csodálkozunk hogy ilyenek a mai fiatalok?????? Mér? :D

Sokszor a szülőket basznám le... persze nekik sem könnyű..

ez persze nem azt jelenti hogy minden esetben.. de a legtöbbször igen. Na mind1........ nem egyszerű ez a körforgás, de nézzünk először magunkba... aztán a tinédzserek :)

2011. febr. 28. 17:55
 9/12 anonim válasza:

Az előző vagyok... :)

és most akkor a kérdésre is válaszolnék :D

Sajnos egyet értek veletek... Undorító a viselkedésük, undorítóan nagyképű senkik.

2011. febr. 28. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is tinédzser vagyok, de leírom a véleményem.

Ha a baráti körömet nézem, akkor nem túl jók a tapasztalataim. Folyton a facebook-on lógnak, vagy fészbúkon, ha jobban akarok fogalmazni. Meg utálom ezt a ,, JAjj lájkoljátok már a képem ,, beszédű nyálas plázacicákat.

2011. febr. 28. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!