Olyan fiatalokról, tinédzserekről szóló filmeket keresek, amiknek van mondanivalója. Írsz párat?
Figyelt kérdés
A lényeg: ne ilyen Amerikai pite meg társai szintű legyen, hanem olyasmire gondolok, mint pl. a Tizenhárom, Egy kosaras naplója, Elátkozott szerelem.
Minél több címet szeretnék. Köszönöm a segítségeteket előre is!
2010. ápr. 4. 21:59
2/18 anonim válasza:
pillangó hatás..mondjuk csak az első része..szerintem.és a donnie darko
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, jöhet még!
2010. ápr. 5. 13:20
6/18 anonim válasza:
őőő török kezdőknek?xD végül is a ami fiatalokat jól bemutatja... szerintem...
7/18 anonim válasza:
Szia ha sorozat is érdekel, akkor tudom javasolni a Skins-et..
A történet középpontjában egy csapat 17 éves kamasz áll, akik hétről hétre keverednek vicces, szívbemarkoló és olykor megdöbbentő helyzetekbe. Mindegyikük derűs és optimista gyerek, akik ismerkednek a felnőtt élettel és annak árnyoldalaival, alkohollal, szerelemmel, droggal, mindeközben feszegetik a határaikat és úgy irányítják a szüleiket, ahogyan azt csak a kamaszok tudják.
9/18 anonim válasza:
A Megint 17, szerintem nagyon jó
10/18 anonim válasza:
A harag sodrása,
A macskám,a családom és a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!