Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mai...

Mi a véleményetek a mai tinédzserekről? (12-15 év)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Könyvet írok, és kíváncsi vagyok a véleményeitekre, mit gondoltok a tinikről. Bármi jöhet, adjátok ki magatokból, ami velük kapcsolatos.

Köszönöm a segítséget. :)

2010. aug. 24. 00:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. 15 évvel ezelőtt nem voltak a tinik, ilyen trendiek-idézőjel-agyápoltak.

De 15 évvel ezelőtt nem volt ilyen szintű információáramlás sem.

2010. aug. 24. 00:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

mit 15 már 5 éve sem ilyenek voltunk mi, akik most huszas éveinkben járunk...

12-15 évesen játszodtunk, max fagyiztunk a barátokkal este nyolckor lefekvés vagy minimum bent kellett lenni, semmi festék semmi 2o évesnek való cucc...azt se tudtuk mi a szex csak annyit hogy vigyorogni kell rajta:):P

manapság mindenki elvan egyfelé, tisztelet a kicsi kivételnek

2010. aug. 24. 00:14
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Jaja. A gyesznyók.
2010. aug. 24. 00:16
 4/16 anonim válasza:
68%
Elbaszottak
2010. aug. 24. 00:21
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

13/L vok!

Hát szerintem gázak.Ez a sok barbie-s őrület ez a J.B mánia az SP-be szeretés stb.gáz.a sok rövidítés (én is rövidítek mindent)a besza behu a pletyka a beképzeltség a szemétkedés az amikor azért csúfolnak ki vkit mert többwet tud vagy éretteb vagy az hogy 14 évesen még mindig milyen gyerekesek vagy az hogy mennyire felnőttnek tettetik magukat gáz vagy az hogy már 14 évesen elvesztik a szüzességüket az hogy gáz szűznwk lenni ennyi idősen hülyeség baromság és ahogy itt is olvasni men nyi idióta ember van akik ennyi idősek és bocsi a helyesíráaért sietek:D

2010. aug. 24. 00:25
 6/16 anonim ***** válasza:
48%

nem tisztelik a felnőtteket,azt hiszik nekik mindent lehet beképzeltek,erkölcstelenek :) én így látom a mai tiniket

18f

2010. aug. 24. 00:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok úgymond "gáz" van közöttük, ez igaz, azokat pedig, akik rendesen viselkednek, normálisak, stb., ezek miatt nézik le.

16/F

2010. aug. 24. 00:43
 8/16 anonim ***** válasza:
áá szerintem azok nem tinédzserek még, csak gyerekek:) Nekem a tinédzser olyan 15-17et jelent. Amúgy 18 vagyok én is, s szerintem én nemrég nőttem ki a tinédzser korból teljesen, s az ismerőseimet is így látom, kivéve a fiúkat, ők később érnek, de szeintem max 1-2 évés ők is túl lesznek rajta:)
2010. aug. 24. 00:44
 9/16 anonim ***** válasza:
A "tinédzser" kor 13-19 éves korig tart.
2010. aug. 24. 00:55
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
00:55 ha ennyire okosnak akarsz látszani, akkor előbb tanulj egy kis fejlődéslélektan-t, ha akarod odaadom a jegyzeteimet!
2010. aug. 24. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!