Van valamilyen előítéleted azzal szemben, aki kopasz?
nem.
És még a skinek az előítélesek. lol
Amugy OFF: a liberálisknál előítéletesebb nincs! Papolnak a nagy toleranciáról és közben ők nem fogadnak el senkit olyannak amilyen mindenkit olyanná formálnának mint ők.
Szerintem ez lassan már olyan, mint a szőke nőkkel szembeni előítélet :)
Egyébként nálam az öltözködéstől függ, hogy vannak-e előítéleteim a kopaszokkal, vagy mondjuk pl. a hosszúhajú rockerekkel szemben.
Előítéletem nincs, csak nem tetszik. (nőknél meg pláne nem tetszik)
Hosszú hajú férfiakra bukom. :D
20/L
Nem előítélet, teljesen érthető és természetes óvatosság bizonyos esetekben. Mivel van egy erőszakos csoport, aminek a tagjai rendre nagydarab kigyúrt és főleg kopasz állatok, ezért ha ilyet látok, akkor automatikusan igyekszem felmérni, hogy az illető most közéjük tartozik-e vagy csak szimplán egy nagyra nőtt és kopasz ember - öltözködéséből, viselkedésből, ilyenekből próbálja az ember belőni.
Ha úgy néz ki, hogy a második, akkor semmi probléma, de amíg "gyanús", addig azért óvatos az ember.
14: 47-nek:én egy ilyen normális ruhájú,alkatú kopaszba szerettem bele úgy hogy majd beledöglöttem :((((
szóval nekem semmilyen előitéletem nem volt vele szemben,nagyon tetszett,de igy utólag,lehet kellett volna :S
a kopaszokkal szembe nincs.
viszont a skinheadeket utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!