Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van valamilyen előítéleted...

Van valamilyen előítéleted azzal szemben, aki kopasz?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

nem.

És még a skinek az előítélesek. lol

Amugy OFF: a liberálisknál előítéletesebb nincs! Papolnak a nagy toleranciáról és közben ők nem fogadnak el senkit olyannak amilyen mindenkit olyanná formálnának mint ők.

2010. aug. 23. 22:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez lassan már olyan, mint a szőke nőkkel szembeni előítélet :)

Egyébként nálam az öltözködéstől függ, hogy vannak-e előítéleteim a kopaszokkal, vagy mondjuk pl. a hosszúhajú rockerekkel szemben.

2010. aug. 24. 08:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Előítéletem nincs, csak nem tetszik. (nőknél meg pláne nem tetszik)

Hosszú hajú férfiakra bukom. :D

20/L

2010. aug. 24. 09:13
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem előítélet, teljesen érthető és természetes óvatosság bizonyos esetekben. Mivel van egy erőszakos csoport, aminek a tagjai rendre nagydarab kigyúrt és főleg kopasz állatok, ezért ha ilyet látok, akkor automatikusan igyekszem felmérni, hogy az illető most közéjük tartozik-e vagy csak szimplán egy nagyra nőtt és kopasz ember - öltözködéséből, viselkedésből, ilyenekből próbálja az ember belőni.

Ha úgy néz ki, hogy a második, akkor semmi probléma, de amíg "gyanús", addig azért óvatos az ember.

2010. aug. 24. 10:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs.
2010. aug. 24. 10:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Nincs, sőt... Inkább jöjjön velem szembe este az utcán 10 kopasz, "skinhead-re emlékeztető" ember, mint 10 kisebbségi. Valahogy nagyobb biztonságban érzem magam. Eddig velem mindig kedvesen viselkedtek a kopaszok, szóval nekem semmi előítéletem nincs velük szemben :)
2010. aug. 24. 11:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha csak simán kopasz, akkor nem, de én ilyen normális testalkatú, átlagos ruhájú kopaszt még talán nem is láttam... Mindegyik ilyen gyúrós majom, én ezzel nagyon előítéletes vagyok, pedig ismerek ellenpéldát, de még így is...
2010. aug. 25. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs. :D
2010. aug. 25. 15:11
 19/20 anonim ***** válasza:

14: 47-nek:én egy ilyen normális ruhájú,alkatú kopaszba szerettem bele úgy hogy majd beledöglöttem :((((

szóval nekem semmilyen előitéletem nem volt vele szemben,nagyon tetszett,de igy utólag,lehet kellett volna :S

2010. aug. 25. 16:44
 20/20 anonim ***** válasza:

a kopaszokkal szembe nincs.

viszont a skinheadeket utálom.

2010. aug. 25. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!