Van valamilyen előítéleted azzal szemben, aki kopasz?
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:05
És még a magadfajták nevezik ezeket rasszistáknak.
Rögtön előítéleteid vannak, pedig csak "kopasz emberekről" volt szó.
Húzd le magad a WC-n.
NA igen, erről beszéltem. Habár az eddigi válaszadók között többen nincsenek előítélettel, mint akik igen, a valóságban ha nem is fordítva van, de rengeteg embernek van előítélete azzal szemben, aki kopasz.
Jómagam is az vagyok. Sőt van egy fekete ingem, meg fekete pólóim, amiket buliba, vagy hasonló helyekre gyakran felveszek, mert tetszenek. Semmi eszmét, semmilyen öltözködést nem osztok az ultranacionalizmussal.
Kedvenc történetem, mikor tavasszal egy ismerősömmel találkoztam, aki nagy rapper, ezáltal sok konfliktusa volt a skinheadekkel, nácikkal. Azelőtt pár évig nem találkoztunk, akkoriban én sem voltam kopasz. Erre, mikor tavasszal találkoztunk, kapásból párhuzamot vont, hogy skinhead vagyok. Pedig csak világoskék ingben, farmerban, és Puma kondiban voltam.
A lényeg, hogy nem sértenek meg ezek az emberek, mert csak a saját butaságukat bizonyítják ezzel a hozzáállással. Inkább csak rá akarok világítani az emberek csőlátása és egyszerűségére.
21:22
Na itt a példa, hogy csak kötekedni tudnak.... Téged meg kapjon el egy csoport roma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!