Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért helyezik gyakran a...

LakatosAnonymus kérdése:

Miért helyezik gyakran a homofóbiát a rasszizmus mellé?

Figyelt kérdés

A kérdést úgy értem, miért tartják olyan gyűlölködő tulajdonságnak a homofóbiát, mint a rasszimust?

Minden melegpárti ember azt hiszi, hogy a homofóbok csak gyűlölködni akarnak, nem akarják elfogadni mások tulajdonságait. Vannak kivételek, de ez nem így van. Mi arra akarjuk felhivni a figyelmet, hogy a melegek/melegpártiak szembemennek a természettel.

Ellenben a rasszistákkal akik maguk mennek szembe a természettet: gyűlölnek olyan embereket, akik tényleg nem tehetnek arról, hogy milyennek születtek.

2021. máj. 10. 09:26
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy az ilyen kommentek mindig le vannak pontozva.

Nagyon helyes megfogalmazás. Fentebb ki is fejeztem, hogy miért...

2021. máj. 17. 14:37
 32/38 anonim ***** válasza:
71%
Rosszul mondják.
2021. máj. 19. 02:49
 33/38 anonim válasza:
78%
Akkor tisztázzuk a dolgot. Én homoszexuális vagyok és ez 11-12 éves koromban tudatosult bennem. A szüleim inkább konzervatívok, nem találkoztam gyerekkoromban meleg tartalommal (akkor még nem is volt ennyi filmben/sorozatban meleg karakter), semmilyen propaganda, vagy atrocitás nem ért, mégis homoszexuális vagyok. De ha belegondolunk például a középkorban totálisan tabu volt ez a dolog mégis voltak melegek. Én tudom azt, hogy így születtem, a lányok soha nem tetszettek, mindig a fiúk jöttek be.
2021. máj. 19. 03:55
 34/38 A kérdező kommentje:

Jól mondják. :)

Hidd csak ezt.

2021. máj. 19. 16:19
 35/38 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező hány éves korában döntötte el hogy ő hetero lesz?
2021. jún. 10. 18:20
 36/38 A kérdező kommentje:

Sehány; ez az, ami valóban egyszerre születik az emberrel.

2021. jún. 10. 19:19
 37/38 anonim ***** válasza:
26%
Én melegbarát vagyok és rasszista. A bűnözési statisztikák nem hazudnak.
2021. jún. 10. 20:28
 38/38 anonim ***** válasza:
76%

Mivel senkinek nem ártanak kizárólag a melegségükkel senkinek, és nem is tehetnek róla, így nem értem miért kéne utálni őket.

Az más kérdés, hogy én sem tehetek róla, hogy bizonyos dolgok taszítanak, de nem teszem szóvá.

Épp elég baja van az embernek anélkül is.

2021. nov. 13. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!