Miért helyezik gyakran a homofóbiát a rasszizmus mellé?
A kérdést úgy értem, miért tartják olyan gyűlölködő tulajdonságnak a homofóbiát, mint a rasszimust?
Minden melegpárti ember azt hiszi, hogy a homofóbok csak gyűlölködni akarnak, nem akarják elfogadni mások tulajdonságait. Vannak kivételek, de ez nem így van. Mi arra akarjuk felhivni a figyelmet, hogy a melegek/melegpártiak szembemennek a természettel.
Ellenben a rasszistákkal akik maguk mennek szembe a természettet: gyűlölnek olyan embereket, akik tényleg nem tehetnek arról, hogy milyennek születtek.
17-es, én meleg vagyok, és már az óvodában is lehúztam egy másik srác nadrágját, mert arra voltam kíváncsi, hogy neki mi van ott, ahol nekem van valami.
Nem heteronak születtem, mindíg a fiúk érdekeltek.
Én is húztam le fiúk nadrágját, mert kíváncsi voltam, hogy nekik van-e kukijuk. Hangsúlyozom: KÍVÁNCSI voltam, nem pedig meleg. :)
Mikor foglalkoztam én bárkinek is az életével?
Nem értelek, de nem is akarlak.
Csak a felesleges kommenteket nem akarom megérteni. Voltak itt olyanok, akik normálisan érveltek, válaszoltam is nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!