Miért vannak még mindig oltásellenesek? Meg járványtagadók?
Én speciel tavaly átestem a betegségen, de beoltattam magam, mert ingyen van, mert megerősíti a védelmem és ha tényleg kell majd papír, nem árt azt ingyen megkapni, mert az ellenanyagok kimutatásáért egy csomó pénzt kell fizetni, amit ki tudnék éppen, de minek, ha nem muszáj és az ellenanyagok szintje megint optimális a szervezetemben.
Tökéletesen megbízok az orvosokban, a modern tudományban, nem érdekel a politika, főleg egészségügyi vonatkozásban.
Én elfogadnám azt és lehet, hogy előbb, utóbb azt fogják tenni, ha mindenki számára elegendő oltószer áll majd rendelkezésre, amitől nem vagyunk távol, hogy menjen minden a régi kerékvágásban, engem és az oltottakat nem veszélyeztetnek az oltatlanok, csak saját magukat és egymást, ezért a saját felelősségük magukkal és egymással szemben, ha nem kívánnak védettséget és megbetegedhetnek, vagy megbetegíthetnek másokat, a saját táborukon belül.
Ezért a kórházi rendet is visszaállítanám a járvány előttire, ha betelnek, akkor kérhetnek időpontot és vagy bejutnak, vagy nem, vagy meghalnak otthon, vagy spontán meggyógyulnak, magánügy ez is, mint az oltatlansághoz való ragaszkodás, olyan jog, aminek következményei is lehetnek, ha bevállalják, akkor az oltottaknak ehhez semmi köze, eltemetjük őket, ha meghalnak, ha meg nem, hát akkor meg minden rendben van, nem kell ebből cirkuszt csinálni.
Mellesleg a statisztika hullámzásához hozzátenném, hogy mikor régen is előfordult nagyobb arányú halálozás az átlagtól kiemelkedően eltérő, akkor azt kellene megvizsgálni, az mitől lehetett, szerintem annak is volt oka, Csernobil, vagy a korábbi Sars járvány, vagy egy Napkitörés, vagy a fene tudja, nem vagyok ebben járatos, de valami oka kellett, hogy legyen szerintem.
34 az a vicc, hogy tájékoztatnak is, a hírekben (nem alternatívban) benne vannak a rövid távú lehetséges mellékhatások.
De ezek olyanok, mint akinek elmentek otthonról. Ignorálják, mert az csak “pár tized százalék”.
Annyira be vannak fosva, hogy elhomályosítja a realitásérzéküket.
Egyébként nem tudom, nem stimulálja-e az agykérget, mint a nikotin. Volt egy eléggé oltásellenes ismerősöm. A nyomás hatására oltatott astrával, utána meg vérhígító gyógyszerrel futkosott, de annyira megfordult, hogy már szaladna az influenza elleni oltásért is, pedig sosem tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!