Vegán, feminista, oltásellenes kommunát szeretnék, hogy kezdjek bele?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 19:04
1/10 anonim válasza:
Vicces vagy ha-ha.
Az oltásellenesek többségét a templomokban keresd :D (személyes tapasztalat)
2/10 anonim válasza:
Úgy hogy sterilizáltatod magad, nem teszed kockára a sajátod és a többi gyerek élet a hülyeségeddel. A vegánsággal és feminizmussal nincs semmi gond.
3/10 anonim válasza:
#1, 19 éve járok templomba, sok keresztényt ismerek, de oltásellenessel még nem találkoztam. Ilyenek inkább a szektákban vannak.
6/10 anonim válasza:
Keress tagokat! Engem ne kérdezz, egyet sem ismerek szerencsére, aki mindhárom lenne.
7/10 anonim válasza:
Bocs, nem tudom. A vegánság és a feminizmus teljesen érthető, de honnan jött az oltásellenesség? Ez kész öngyilkosság, hatalmas ostobaság szerintem. Bár lehet, hogy viccből tetted fel a kérdést..
8/10 anonim válasza:
Oltottak is mehetnek abba a kommunába?
Ha már feminista, akkor biztosan teli van csajokkal, zöldséget meg ehetek egyszer, egyszer, amúgy is szeretem, de ilyen kommunás buliban még sosem voltam.
Hogy megy ez? Grupi is van?
9/10 anonim válasza:
Kezdhetnéd mondjuk azzal, hogy megváltoztatod a gondolkodásodat.
10/10 anonim válasza:
Függetlenül attól, hogy kamu -e a kérdés:
Első kettő kombinációja is elég ritka (pedig mindkettő megértéséhez szükséges érzelmi intelligencia, empátia és kritikus gondolkodás), bár nem lehetetlen.
Oltáselleneseket inkább a szcientológusok, összeesküvés elmélet hívők között keresd. Bár van oltásellenes orvos is, pl Dr Ébert Jenő nem támogatja az oltásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!