Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vannak még mindig...

Miért vannak még mindig oltásellenesek? Meg járványtagadók?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 27. 08:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
A táblázatokban a kék a nem végleges adatot jelenti, ezt még szokták korrigálni jellemzően kis mértékben. Ez okozhatja az eltérést.
2021. ápr. 27. 10:13
 12/37 anonim ***** válasza:
Nem március közepén kezdtek el tömegesen oltani..?
2021. ápr. 27. 10:14
 13/37 anonim ***** válasza:
21%

hazugság, amit a 2-es állít. Ismételten elmondom. közönséges, szemenszedett hazugság.

Csak a múlt évre a hivatalos 9-10e halott mellé volt további 8000 covid halottunk. Ez nem valami számítási hiba, ez ott van a táblázatban.

Az idei évről még kár bármit mondani, elvégre vicc, hogy amennyiben levonod a februári halálozásokból a hivatalos covid halottakat, akkor kevesebben halnak meg, mint egy februári napon.

Rendkívüli módon megvetem a hazug demagóg senkiháziakat, akik életükben egyetlen sor excelt nem csináltak maguk. A 2-es válaszadó épp ilyen.

2021. ápr. 27. 10:23
 14/37 anonim ***** válasza:

13-ast meg csak az excelhez engedik oda. Ott le is zárul nála a tudomány.

Nem hazudtam. Elmondtam miből indulnak ki a járványtagadók ezzel nem hazudtam. Linkeltem a ksh-tól valamit, ezzel sem hazudtam.

3-as korrigált, mert valamit benéztem. El is ismertem később.

Lehet így is, meg lehet úgy is ahogy az aljanép csinálja 13-assal egyetemben:

“ Rendkívüli módon megvetem a hazug demagóg senkiháziakat, akik életükben egyetlen sor excelt nem csináltak maguk. A 2-es válaszadó épp ilyen.”

Személyeskedés, rágalom, és hazugság. Ez vagy te, 13-as.

2021. ápr. 27. 10:32
 15/37 anonim ***** válasza:
35%

Azért, mert vannak, akik az oltás miatt veszítették el szeretteiket, mások meg csak az újságban találkoztak a vírussal.

Nem mindenki él covidban. Még ha ezt is szeretnék sokan kívánni embertársaiknak.

A valóság árnyaltabb képet fest, mint az újságok. Nem mindenki haldoklik lélegeztetőn és nem mindenki hepi az oltás után. Az emberek nem csak kétfélék. És nem mindenki tagadó. Vkit nem érint, nem foglalkozik a médiával, nem retteg és nem hajlandó oltakozni csak azért, mert megzsarolták. Sőt, annál inkább ellenszenvesebb az egész, minél jobban erőltetik. Jó bornak ugyanis nem kell cégér.

Szerintem sokan pont azért nem oltakoznak, mert nem értenek egyet ezzel az egésszel. És nem vették be, hogy az oltás az egyetlen kiút. Vannak sokan, akik nem fogékonyak az agymosásra, őket ellehetetlenítik.. Vagy saját embertársaik bírálják, szidják, megbélyegzik. De mire fel ez a nagy gyűlölködés?!

Ha te már védett vagy, akkor nem mind1 neked, hogy más mit gondol?!

2021. ápr. 27. 10:36
 16/37 anonim ***** válasza:

Miért? Halálbüntetés ellenesek is vannak mindenhol, mégis sokfelé van.

Háború ellenesek is vannak, mégis folyton háborúk vannak.

Lopás és korrupció ellenes emberek is vannak, pedig a kormányunk folyton ezt csinálja....pontosan miért csodálkozol?

2021. ápr. 27. 11:56
 17/37 anonim ***** válasza:
78%

Én nem vagyok oltásellenes, csak ÉN nem kérem a vakcinát. Hogy más kéri-e, az nem érdekel.

Én akkor fogom magamnak beadni, ha elérhetetlenítik az életemet. Addig nem érdekel.

2021. ápr. 27. 12:03
 18/37 A kérdező kommentje:
Énis átestem és immunis vagyok. De könyörgöm oltassuk be magunkat csak akkor lesz minden ugyanolyan.
2021. ápr. 27. 12:43
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

“ De könyörgöm oltassuk be magunkat csak akkor lesz minden ugyanolyan.”

Honnan veszed, hogy ugyanolyan lesz?

2021. ápr. 27. 13:01
 20/37 anonim válasza:
21%

remélem teljesen kirekeszti a társadalom az oltatlanokat :) és igen lehet menni strassburgba, az ilyen marhák akik ezt írják azt sem tudják melyik országban van ... :D

ja meg még olyat is olvastam, hogy nem kérhetik el a személyidet a pincérek, hahaha, dehogynem, mert a diszkóban a kidobó nem szokta elkérni, hogy elmúltál e 18. :D

már alig várom hogy az összes agyhalott oltásellenes maszkban az arcán és tescos péksütivel a kezében bámulja majd az oltottak életét:)

u.i. várom a priviben szitkozódókat is :)

2021. ápr. 27. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!