Oltásellenes konditeremben edzők, ti kénytelenek lesztek beoltani magatokat az új rendelet értelmében?
nekem privát edzőtermem van ahogy írtam kb 80 nm a garázsom mellett.
Sok haverom szokott itt edzeni, főleg mikor nem volt tiszta ki mehet edzeni és ki nem.
Inkább erőemelő strongman terem, de klasszikus bodybuilding gyakorlatokat is tudunk csinálni.
Én mindig oltom magam, növekedési és inzulin napi szinten megy.
Amire te gondoltál, azt még a szomszéd bodri kutyájába se szúrnám bele, pedig tényleg egy idegesítő kutya, állandóan ugat mikor az udvaron emelgetem a kőgolyókat az emelvényre.
Béla 48F
147kg
197cm
kar 55 cm
erőemelő
1: attol hogy valakinek van agya es kicsit gondolkodik, esetleg kivár, meg nem oltasellenes. Vagy esetleg nem kap olyan vakcinat ami neki szimpatikus ezert nincs meg beoltva. (Nem hiaba hozzak ezeket a szabalyokat. Nincs eleg regisztracio. Azt a sok milliardert megvett kinai oltast meg valahogy ra kell kenyszeriteni az emberekre)
2: tobben kiirtak mar hogy pontositva ez a mai hir ugy hangzik, hogy a meglevo szabalyok mellett az mehet akinek van kartyaja, vagy 18 alatti es van versenyengedelye.
Nem oltom magam.
Az igazság az,hogy talán fel is jelentkeztem volna az oltast.Nem nagy örömmel,de hajlottam volna rá!
Viszont amikor megjelentek ezek a diktatumok,már biztos vagyok benne,hogy nem megyek oltásra!!
Majd otthon fogok edzeni.Lassan megveszem a cuccokat.
Engem nem fognak ilyen módon kenyszeríteni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!