Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Külföldön élő magyarok, félig...

Külföldön élő magyarok, félig magyarok! Miért vagytok ilyen sokan itt a Gyakori Kérdéseken?

Figyelt kérdés
A válaszadásokból érzékelem, mikor írjátok, hogy rengetegen vagytok Ennyire sokan hagyták el az országot az utóbbi években, vagy nektek ez egy jó fórum, hogy magyarul is tarthassátok a kapcsolatot valakikkel, és ezért arányaiban magas a részvételetek ezen a fórumon? Én csak örülök, ha ez segít nektek odakinn kicsit a szociális életetekben:)) Ki hol él közületek? S mi miatt mentetek el innen? Köszi a választ: egy Magyarországon élő, de néha már nagyon elvágyódó leány
2010. aug. 19. 14:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én most Angliában élek és szerintem is azért jó idejárni, mert itt mindenki magyar. Hiányzik az anyanyelvem, amióta nem azt használom a napom minden percében. :D
2010. aug. 19. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Azert van ennyi kulfoldi magyar ezen az oldalon, mert a kulfoldi magyarok keresik az utat ahhoz, hogy hogyan kommunikalhatnanak magyarul a leheto legtobbet es a net erre a legobb megoldas.

En is kulfoldon elek (USA) es azert jottem ki, mert a ferjem ide valosi.

23/N

2010. aug. 19. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:

"félig magyarok"

Ezt is itt látom először így leírva.

Amúgy azért ír annyi külföldi magyar ide, mert őket még érdekli valami.

2010. aug. 19. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:

En csak atmenetileg gondoltam kicsit anyagilag összeszedni magamat, amiböl majd Magyarban jobban lehet elni, emiatt mentem külföldre dolgozni. Megismerkedtem valakivel, megszerettem, ferjhez mentem, es a parom nem akar Magyarba költözni, nekem meg nincs ellenemre itt elni, igy kiegyeztünk. :)

Azert vagyok itt, mert az anyanyelvemen egyszerübb, gyorsabb tajekozodni barmiröl, es szivesen segitek, ha tudok, ami szinten gyorsabb anyanyelven.

2012. febr. 15. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!