Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapest mennyire veszélyes?

Budapest mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Balaton parton élek, nagybátyámék pestiek, Józsefvárosban laknak. Elmennék hozzájuk egy hétre és napközben megnézném a várost. Margit sziget, Andrássy út, Hősök tere, Parlament, Budai vár. Illetve az egész Józsefváros olyan szép épületekkel rendelkezik, mint az összes belső kerület. Ott is szívesen fotóznék. Szent István Körút, Rákóczi út, Ferenciek tere stb. Illetve végig mennék a Dunaparton is át egy-egy hídon. Mennyire veszélyesek ezek napközben?

2021. márc. 18. 11:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Népszínház utca. Blahától nem mesaze.
2021. márc. 18. 15:19
 22/25 A kérdező kommentje:
Messze*
2021. márc. 18. 15:19
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk a Népszínház utca nem épp az elegánsabb rész - de nem kell félned, mert nagy ott a gyalogos forgalom....

Persze vannak brazilok, de sztem nem annyira veszélyes...

2021. márc. 18. 15:22
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

16 éves, 45 kilós vidéki kiscsajként bóklásztam először Budapesten kíséret nélkül, és nem tapasztaltam semmilyen atrocitást. Össze-vissza bámészkodtam pedig, tuti nem kelettem valami magabiztos benyomást. Azóta rendszeresen járok a fővárosban.

Az is igaz persze, hogy sötétedés után elkerülöm a lepra helyeket, de fényes nappal nincs gáz. A kutyát nem érdekli, hogy mit csinálok, hova megyek.

2021. márc. 18. 15:52
 25/25 anonim válasza:

Mennyire veszélyes Budapest ?

Ha odafigyel bárki, akkor elkerülhető a veszély. de itt egy példa a "veszély szintre":

Az egyik taxi sofőr ismerőstől 2021 januárjában rendeltek fuvart az Oktogontól Békásmegyerre. Az illető egy fiatal kisebbségi volt, sejtette az ismerős, hogy nehéz eset lehet és igaza volt, mert a srác a fuvardíjon kezdett vitatkozni. Érvelésként a kis cigó elővett a kabátjából egy összecsukott vipera teleszkópos botot, mire az ismerős hívta a rendőröket, amivel elijesztette a kis cigót, mert elfutott a helyszínről.

Nem történt személyi sérülés, se anyagi kár, viszont megdöbbentette az ismerősömet a tény, hogy egy 15-20 közötti "gyerek" vipera bottal járkál.

Ez egyedi eset volt, de ezért kell figyelni mert sok fura figura van Budapesten.

2021. márc. 27. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!