Budapest mennyire veszélyes?
Hát mondjuk a Népszínház utca nem épp az elegánsabb rész - de nem kell félned, mert nagy ott a gyalogos forgalom....
Persze vannak brazilok, de sztem nem annyira veszélyes...
16 éves, 45 kilós vidéki kiscsajként bóklásztam először Budapesten kíséret nélkül, és nem tapasztaltam semmilyen atrocitást. Össze-vissza bámészkodtam pedig, tuti nem kelettem valami magabiztos benyomást. Azóta rendszeresen járok a fővárosban.
Az is igaz persze, hogy sötétedés után elkerülöm a lepra helyeket, de fényes nappal nincs gáz. A kutyát nem érdekli, hogy mit csinálok, hova megyek.
Mennyire veszélyes Budapest ?
Ha odafigyel bárki, akkor elkerülhető a veszély. de itt egy példa a "veszély szintre":
Az egyik taxi sofőr ismerőstől 2021 januárjában rendeltek fuvart az Oktogontól Békásmegyerre. Az illető egy fiatal kisebbségi volt, sejtette az ismerős, hogy nehéz eset lehet és igaza volt, mert a srác a fuvardíjon kezdett vitatkozni. Érvelésként a kis cigó elővett a kabátjából egy összecsukott vipera teleszkópos botot, mire az ismerős hívta a rendőröket, amivel elijesztette a kis cigót, mert elfutott a helyszínről.
Nem történt személyi sérülés, se anyagi kár, viszont megdöbbentette az ismerősömet a tény, hogy egy 15-20 közötti "gyerek" vipera bottal járkál.
Ez egyedi eset volt, de ezért kell figyelni mert sok fura figura van Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!