Tényleg Budapest éjjel annyira veszélyes ,hogy sok a csöves hajléktalan stb?
Mindenhol előfordulhat, hogy éppen akkor van ott olyan ember, aki nem kéne oda.
Vidéken is.
Csak ott az ottaniak jobban ismerik a helyzetet.
És is mászkáltam néhány helyen, és van, ahol nappal sem kellemes sétálni.
Én is pesti vagyok. Lehet ez tőled függ, de belém még nem nagyon kötöttek csövesek a belvárosban. Elvannak maguknak. Aluljárókban is csak el szoktam menni mellettük. Általában nem agresszívak. Legalábbis nekem még nem volt ilyen rossz élményem a belvárosban. Azért hangsúlyozom ki a belvárosban részt, mert egy "vadon élő" csövessel már voltak gondjaim, aki egy erdősávnál lakott, ahol kutyát sétáltattam, össze is akaszkodtunk egy darabig. Mondjuk azt én csesztem el, hogy szóba álltam vele az elsősorban.
Tehát ha nem foglalkozol velük, ők sem foglalkoznak veled, ha kéregetnek, odamennek hozzád, akkor csak annyit mondasz, hogy bocsi és továbbméssz (Nem érdemes nekik adni, mert rádszállnak, az meg a másik, hogy a nagy részük saját hibából tart ott, ahol). Ez az én tapasztalatom. Sok ember közelében, a városban nem balhéznak, ők is csak a városi ökoszisztéma részei, mint a galambok. Ugyanúgy lehetnek idegesítőek, de nem kell tőlük félni.
Az indiánokat viszont én is messziről kerülöm, legalábbis akin látszik, hogy balhés, a normálisnak kinézőket nem kerülöm. Voltam már késsel megfenyegetve, mert leléptem a kocsi elé. Ott is volt egy kis fizikai kontakt, de sikerült helyt állnom, amíg lenyugodott. De ez sem más, mint vidéken. Ott is vannak azért rezervátumok rendesen. Azok ráadásul még nem ezek a pesti cappuchino varjak, hanem az az igazi, balkáni hangulatú brazil. A családom Borsodból származik, úgyhogy van összehasonlítási alapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!