Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg veszélyes manapság a...

Tényleg veszélyes manapság a 8. kerületben lakni?

Figyelt kérdés
Sok rosszat hallottam a kornyekrol de foleg olyanoktol akik kb 5 evvel ezelott eltek ott. Ma is ugyanaz a helyzet?

2018. aug. 12. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak rosszabb részei, ahol pl tudjukkik laknak a közelben. Amúgy a lakásárak is az egekben vannak, most nem éri meg lakást venni, mert nagyot lehet bukni rajta pár év múlva.
2018. aug. 12. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Nyócker. Hát ahol sok a ci..ott mindegy. 80% nemnormalis,agressziv,buta,ertelmo fogyatekos,munkat/tisztalkodasi szokasokat messzirol elkerulo embernek nevezett sejthalmaz,aki csak segélyből el,mindenhol ordibal,a kisgyerek mellett cigizik,az 5eves gyerek mar karomkodik,kotekszik,cigizik...a maradek kevés ember közülük meg ritka...de van,csak azoknak tisztelet,a tobbi ilyen meg...gazkamra kategória. Nem azer mer cigany azt hozzateszem.
2018. aug. 12. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A Palotanegyed nagy része jó, a Tisztviselőtelep szintén, a Százados negyed is jó, itt a Hungária körúton lakik több sötétebb bőrű ill. a MÁV-telepen, a Százados út, Ciprus utca, Osztály utca, Tisztes utca stb tök jó.

A Corvin-negyed pucolódik illetve nekem kívülről (tehát alkalmanként ott járva, de akkor néha este is) a II. János Pál pápa tér környéke (Rákóczi út felé) se tűnt túlságosan vészesnek.

A többi nem annyira jó sajnos. :(

Kocsis Máté alatt igen sokat szépült a kerület, az összes park felújítva, sok egyéb közterület, épület, orvosi rendelő, óvoda és bölcsi felújítva (nálunk, a Százados negyedben pl újjáépítették az ovit).

Azért sajnos az a véleményem, hogy alig javult a rossz rész, a jó részek meg romlottak (a Százados negyed pl napról-napra romlik és érezhetően).

Ismerősöktől a Práter utcából illetve az Orczy útról borzalmasan rosszakat hallok a lakóközösségekről, együttélésre való képesség hiánya, ordítozás éjszaka, sajnos időnként veszekedések is...

Nálunk viszont nyugodt a lakóközösség, nincs számottevő szemetelés, nincs firkálás és humán térfigyelő rendszer működik. ;)

Ami a közterületeket illeti...

Itt-ott van kiemelt rendőri járőrözés, de az olyan, amilyen és pár hétig tart.

Pár utcát leszámítva minden tele van szórva térfigyelő kamerákkal, de ezeknek mi lakók, nem sok hasznát látjuk, ugyanúgy szemetelnek, sajnos néha drogoznak, vizelnek, életvitelszerűen laknak a kamera látóterében és ugyanúgy kirabolnak a készüléktől 5-10 méterre, a rabló pedig megússza...

Ettől függetlenül én még évekig szívesen laknék a Százados negyedben, ez például középmezőny Bp-n belül, amennyire látom - bár romlás tényleg van sajnos, ill. szerintem az egész fővárosra igaz ez. :(

A Tisztviselőtelepet is javaslom, a Palotanegyed nekem élhetetlenül belváros, ahogy a Corvin-negyed is.

2018. aug. 12. 15:55
 4/5 anonim válasza:
Javaslom a 5-ös, 7-es, 8E, 9-es, 99-es 133E buszok, valamint az 1-es 24-es, 28-as, 37-es villamosok, 83-as troli végigutazását a VIII. kerület környéki szakaszokon!!!! Nagyon sokat elmond a környékről!
2018. aug. 12. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Az 1-es villamos ugyan mit mond el?

A Hős utca 10. kerületi részének 2 tömbjét és egy piacot.

Jártál már utolsó a Százados negyedben vagy a Tisztviselőtelepen?

2018. aug. 13. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!