Mitől cigány valaki, ha valakije kanalas volt?
Figyelt kérdés
Mit jelent egyáltalàn az hogy valaki kanalas?2021. márc. 16. 11:24
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
#1küldött egy gyakori hivatkozást, amiben gyakori hivatkozás van.
Nagyon meta.
3/8 anonim válasza:
Miért írod ki többször ugyanazt...???
4/8 A kérdező kommentje:
Én ezt először írtam ki. Valaki kérdezett vmi ilyesmit és nem értem, hogy mi az, hogy valaki kanalas
2021. márc. 16. 15:19
5/8 anonim válasza:
Ja, persze... tök véletlen egybeesés...
Így szokott ez lenni a GYK-n... MIndenki aznap regisztrál, és sose hallott még a másik kérdésről. :-D
6/8 A kérdező kommentje:
Tudsz olvasni? Konkrétan leírtam, hogy egy másik kérdésnél láttam🤣
2021. márc. 17. 09:43
7/8 Kawada2365 válasza:
az, hogy valaki kanalas, szerintem ebben az esetben úgy értelmezhető, hogy a vezetékneve Kanalas, úgy, mint másnak a Tóth, Kiss, Kovács, stb...
és azért mondhatják rá, hogy cigány/roma származású, mert náluk a Kanalas ugyanolyan elterjedt vezetéknév, mint mondjuk a Lakatos, Farkas, Raffael, stb.
8/8 A kérdező kommentje:
Ahaaa, értem. Köszi, hogy elmagyaráztad😅 azt hittem hogy valami etnikai alfajta a cigányon bellül. Arra nem is gondoltam hogy név lenne
2021. márc. 17. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!