Büszkék vagytok arra, hogy magyarok vagytok?
Ez a buszkeseg dolog is marhasag mert a legtobben igy gondolkoznak "buszke vagyok arra, hogy magyar vagyok" csak mert ha "nem lennek buszke akkor is magyar lennek" a magyar nyelv is nagyon szep (a magyaroknak) es az a baj, hogy azon nagyszeru emberek akikre meltan lehetett buszke a nemzet mar reges reg nem elnek vagy eltuntek a vilag tudatabol! Buszke lenni meg olyan dolgokra es olyan emberekre akikhez semmi kozunk akiknek a neveltetesebe nem vettunk reszt eleg nagy marhasag egy apa egy anya legyen buszke a gyerekeire egy tanar a tanitvanyaira egy edzo a kinevelt sportolojara egy mernok az epitmenyere vagy az ember sajat magara ha elert bizonyos celokat.
Szerintem inkabb az a kerdes legtobb esetben, hogy magyarnak lenni jo-e vagy sem...
"Tényleg nem akad Magyarországon egy tehetséges művelt ember sem."
Ez csupán a tudatlanságodat tükrözi.
Ott van például az Operettszínház Pesten. Világszerte az egyik legelismertebb musical -, és operett társulat, rengeteg előadásuk van külföldön is. Ha hallottad már például Dolhai Attilát vagy Szabó P. Szilvesztert, bizony nagyon tehetségesek. Pedig ők nem celebek, nem szerepelnek ordítozva a médiában.
Vagy ott vannak a sportolók, mint Fucsovics Márton, ifjúsági magyar teniszező.
Müller Péter, író.
Presser Gábor, zeneszerző.
Csak hogy néhányat említsek azok közül, akiket külföldön is ismernek. Persze ha valaki RTl Klubot néz, nem velük fog találkozni.
Tisztelt kerdezo!
Ha a magyarok kulturara vagynak a tv-ben nagyon konnyen megtalaljak a Duna tv-ben! Az mindenki szamara elerheto es tenyleg kulturat, erteket kozvetit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!