Büszkék vagytok arra, hogy magyarok vagytok?
Voltak magyar emberek,akikre felnézhettünk volna,ha éltünk volna akkor:Széchenyi,Rákóczi,Petőfi,Szent-Györgyi Albert.
De most senkit nem ismerek..:/
Maximálisan egyetértek a kérdezővel.
Én személy szerint alig várom hogy nagykorú legyek és elhúzzak innen.
16/L
Igen büszke vagyok bár inkább úgy mondanám, hogy örülök! Valakik lenéznek külföldön? Nem zavar, nincs szégyelnivalóbb történelmünk mint akármelyik népnek többen így is eléggé irigyelnek minket. Mondja az ilyen az ember szemébe a véleményét, úgy se merné!
Egy egyedülálló nép vagyunk európában szép nyelvvel, mi védtük meg európát a törököktől is. Attól hogy a TVben tudatosan megy a népbutítás még szabad normális embernek lenni! Én leginkább külföldön éreztem hogy mennyire hiányzik a hazám és hogy máshol nem tudnám otthon érezni magam.
A többiek meg csak higyjék hogy sokkal jobb külföldön meg majd ott imádni fogják őket meg ott mindenki gazdagabb persze
Nem vagyok rá büszke, mert nem az én érdemem, és ettől nem leszek se több se kevesebb mint más nemzetiségű emberek.
Amúgy örülök, hogy itt születtem, jó kis hely ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!