CitromfƱlevél kérdése:
đđą đ đ€ĂŒđ„öđ§đđŹĂ©đ đ đ°đđąđ«đđđšđ«đ Ă©đŹ đ đđ«đđźđŠđđđšđ«đ đ€Ă¶đłĂ¶đđ?
Figyelt kérdés
đ©đđ đžđđ¶đ đđđĂ©đ·đđ.2021. mĂĄrc. 5. 18:20
11/18 anonim vĂĄlasza:
đŒđ đœđđđđ đ
12/18 anonim vĂĄlasza:
đčđđ đđđđđ đđ
14/18 Igen, Ă©n vagyok! :) vĂĄlasza:
ÊÉoÉ Éıq
15/18 Mansour vĂĄlasza:
Nem tudom, Ă©n a nightcore-nĂĄl leragadtam. Mindig tanul az ember valami Ășjat. Majd utĂĄnanĂ©zek!
16/18 anonim vĂĄlasza:
Igazåból elég közel ållnak egymåshoz.
A weirdcore lesarkĂtva bizarr, Ă©s nosztalgiĂĄt Ă©reztet, a traumacore, pedig bizarrsĂĄgĂĄn keresztĂŒl egy rĂ©gebbi traumĂĄra emlĂ©keztet.
LegalĂĄbbis ezt talĂĄltan a neten. EgyĂ©bkĂ©nt fĂ©l percembe se kerĂŒlt rĂĄguglizni :D
17/18 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Igen, köszi, ezt tudom, azt nem tudom, hogy a kĂ©pek kinĂ©zetĂ©ben mik a kĂŒlönbsĂ©gek. :)
2021. mĂĄrc. 16. 12:55
18/18 anonim vĂĄlasza:
17, a weirdcore meg a traumacore nem csak képivilåg lehet.
De ahogy tapasztaltam, a traumacorenĂĄl a kĂ©pek darkosabb hangulatĂșak, a szövegek, a szituĂĄciĂł, amit ĂĄbrĂĄzolnak negatĂvak.
pl ez egy példa rå: [link]
A weirdcore meg szimplĂĄn a wtf kategĂłria szerintem.
Sokuk emlékeztet a korai 2010-es évek mémformåtumaira.
Ennyit tudtam segĂteni, sajnos ezeket nehĂ©z elhatĂĄrolni.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!