Csináltál már be nem babaként?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy rendesen beleszartál a gatyádba. Teljesen komolyan kérdezem.2010. aug. 15. 15:09
1/6 anonim válasza:
Amikor elkaptam egy vírust, két hányás között bef*stam.
3/6 anonim válasza:
Igen sajnos, miközben hánytam, fú úgy szégyelltem magam, még jó hogy egyedül voltam. Annyira még sosem voltam beteg mint akkor.
4/6 anonim válasza:
Általában a fosásos betegségeknél ez előfordulhat , nem szégyen jobb kint mint bent minden értelemben...xD
5/6 anonim válasza:
Én kizárólag nem babaként csináltam be eddig, amíg baba voltam, addig rendszeresen a vécére jártam. Aztán ahogy nagyobb lettem, rájöttem, hogy minek ilyesmivel szarakodni, van elég hely a fosnak a gatyámban is.
6/6 anonim válasza:
Egyszer mikor beteg voltam hánytam és hirtelen kijött, de nagyon :S Annyira ciki volt. Na meg volt még egy olyan, hogy általános iskolás voltam, elsős és a tanár néni nem engedett ki, de akkor nem csináltam be, csak "karcolt a vége" xd. És egyszer részegen is volt, de akkor nem a gatyába, hanem magam alá a fűben. xd Az nagyon szar volt :( Leitattak és ott hagytak a picsbe :D Utólag kiderült, hogy beavatás volt, mert tettek a piába hashajtót -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!