Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csináltál ma valami értelmeset...

Csináltál ma valami értelmeset, amitől mindenkinek jobb lesz?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 14:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
majdnem befejeztem géprajz órára a puska megírását. Nekem jobb lesz, a padtársamnak aki lenézi amit és puskáztam jobb lesz, a tanárnak jobb lesz, mert jobb lesz az átlak, ráadásul a szüleimnek is jobb lesz, mert jobb jegyet kapok. Ennyi példa alapján lehet általánosítani, mert olyan nincs akinek nem lesz jobb, tehát mindenkinek jobb lesz...:D
2010. ápr. 11. 14:53
 2/19 anonim ***** válasza:
37%
Én leosztottam egy pár embert itt a fórumon, hogy kapjon már a fejéhez hogy mekkora baromságot kérdezett.
2010. ápr. 11. 14:56
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Olyant nem lehet csinálni, amivel mindenkinek jobb lesz. Maximum olyant, amivel sokaknak jobb lehet, de biztos van olyan is, akire vagy nincs hatással, vagy rossz hatással van.

Pl. mai tervem befejezni a szakdolgozatomat a tanár javaslatai által. Ha nem dobja vissza, mehetek államvizsgázni, és mehetek külföldre egy olyan dolgot tanulni, amit ha hazahozok, azzal jobb lesz sokaknak, akik együtt fognak működni, és azoknak, akik ennek az eredményét fogják élvezni. De lesz olyan, akit más érdekel majd akkor is, vagy olyan, akitől elveszem a "fogyasztókat", nekik nem lesz jobb. :-)

2010. ápr. 11. 14:59
 4/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 30%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz írója 33%-ban hasznos válaszokat ad.

Köszi, de nincs itt valaki okosabb?

2010. ápr. 11. 15:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaja! 2 méteres körzetben elkerülöm a konyhát és a konyhai eszközöket, mert valahányszor főzéshez fogok, súlyosan veszélyeztetem a magam és a környezetemben levők testi épségét. Legutóbb 3 darab 10 cm-es szerencsétlen kolbászt akartam megfőzni, amit ott felejtettem, és a lakás olyanná vált, mintha konkrétan kiégett volna.

Így én ezzel a tettemmel járulok hozzá a társadalmunk építéséhez, hogy konyhába csak vizet inni járok be, és azt is nagy körültekintéssel.:)

2010. ápr. 11. 15:04
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
szavaztam, szavazzatok ti is! aki meg nem teszi, az a következő 4 évben csönd :)
2010. ápr. 11. 15:12
 7/19 A kérdező kommentje:

Na végre 15.12-es, Te legalább megértetted!

Nyitáskor ott voltam!

2010. ápr. 11. 15:14
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
KAMPÁNYCSEND VAN, KÉRDEZŐ! AMÚGY A SZAVAZÁS NEM BIZTOS, HOGY MINDENKINEK JÓ, MERT NEM BIZTOS, HOGY UGYANARRA SZAVAZ VALAKI, MINT TE, MERT LEHET, HOGY MÁSNAK MÁS A JÓ, MINT NEKED, SZÓVAL CSEND!
2010. ápr. 11. 15:17
 9/19 anonim ***** válasza:
Egyébként Timbuktut például hidegen hagyja, hogy szavazol-e vagy nem, szóval az, hogy szavazol, nem evidens, hogy mindenkinek jó.
2010. ápr. 11. 15:18
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
A válasz hasznossága minél alacsonyabb, annál inkább "normálisabb" a válaszadó. Ha valaki megmondja az igazat és a véleményét akkor azokat persze hogy lehúzzák. Viszont a sok semmirekellő, nyalis válaszokat meg persze felértékelik...
2010. ápr. 11. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!